CiddiGazete- Süper Lig’in 18. haftasında Fenerbahçe, Kadıköy'de Galatasaray'ı konuk etti. Sarı- lacivertli ekip, rakibinin 32. dakikada Sergio Oliveira, 78. dakikada da Kerem Aktürkoğlu, 90+10. dakikada da Icardi'nin golleriyle sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, mücadeleye 3'lü savunma ile başlarken, ikinci yarıda yeniden 4'lü savunmaya döndü. Oyuna dahil olan hücum oyuncuları da skora katkı sağlayamazken, sarı- lacivertli ekip, 2 yıl sonra evinde tarihi rakibine mağlup oldu.

"ÇOK FAZLA HATA YAPTIK"

Karşılaşmayı değerlendiren Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, "Çok hata yaptık. İlk yarıda daha fazla pozisyon üreten bizdik. 2-3 pozisyonumuz var. Galatasaray seken toptan golü kolayca buldu. 2-0 ve kırmızı kart sonrasında işler zorlaştı. Galatasaray daha sakin kalan taraftı" dedi.

Mağlubiyette sorumluluğu üzerine alan Jesus, "Sorumlu benim. Ne başkanımız, ne futbolcular. Hele başkanımız hiç değil. Bugün aldığımız galibiyet bizim birliğimizi bozmayacak. Suçlu varsa benim" ifadelerini kullandı.

"BEN BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM"

Portekizli çalıştırıcı, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kısa bir süre önceye kadar herkese göre ligin en iyi takımıydık. Şu anda rakibimiz ligde önümüzde. Çalışmaya devam edeceğiz. Bu sezon 6. kez 1 kişi eksik kaldık. Şu anda çözmemiz gereken en önemli problem. Ben daha önce böyle bir şey görmedim."