CiddiGazete- Süper Lig'in 29. haftasında Ankaragücü'nü 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, maçın ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Portekizli teknik adamın açıklamaları şöyle:

"SONUNA KADAR İNANDILAR"

- Öncelikle oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu takım pes etmeyen, son ana kadar savaşan, ruhu olan, inançlı, karakterli, özgüvenli ve fiziksel olarak iyi bir takım. Umarım sakat oyuncular da bir an önce takıma geri dönerler. Bugünkü galibiyet oyuncularımın hakkıydı. Oyunculara çok güzel bir moral oldu. Sonuna kadar inandılar.

"TARAFTARIMIZIN YARDIMINI PEK GÖREMEDİK"

- İkinci golden sonra maçın bitmesine 1 dakika vardı. Taraftardan, takımı desteklemesini istedim. Maç boyunca taraftarımızın yardımını pek göremedik. Taraftarımızın desteğini hissetmezsek, işler zorlaşabiliyor. Oyuncu seçmesinler. Bunu hiçbir yerde görmedim daha önce. Bu oyuncular, bu kulübün bir parçası. Onların kalpten sevdiği bu kulübün parçası.

"SON GÜN KARAR VERİYORUM"

- Başkanımız beni davet etti. Bu sezon sonuç ne olursa olsun önümüzdeki sezon ne yapabileceğimize dair konuşmak istedi benimle. Ben de her zaman olduğu gibi sezon bittiğinde sezonun son günü kararımı veriyorum. Kariyerimde hep böyle yaptım. Başkanımız kalırsa senaryo benim için farklı olur. Eğer başkanımız kalmazsa ben burada olmam.