CiddiGazete- UEFA Avrupa Ligi’nde Slovacko ile 1-1 berabere kalarak play-off turuna yükselen Fenerbahçe'de Jorge Jesus, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Portekizli teknik adamın sözlerinden satır başları şöyle:

- Fenerbahçe'nin bu turnuvalarda tekrar yarışmacı bir takım olduğunu göstermesi gerekiyor. Yavaş yavaş olacak bir şey. Bu sene amacımız gidebildiğimiz yere kadar gitmek. Fenerbahçe'nin hedefi benim Benfica'da onlarla yarı final oynadığım gibi en üst sıralara oynamak olmalı.

- Öncelikli hedefimiz gruplara kalmak, ondan sonra da bu turnuvada gidebildiğimiz yere kadar gitmek. Fenerbahçe, kulüpler sıralamasında hak etmediği şekilde çok aşağılarda. Fenerbahçe'nin her zaman daha yukarıda olması lazım.

"BEN MAÇI YAŞAYAN BİR ANTRENÖRÜM"

- Bu akşam istediğimizi aldık. Yedi farklı oyuncu sahaya sürdük. Hepsi istediklerimizi karşıladı. Herkese güvenebiliriz demek oluyor bu. Teknik direktörün işi bu. Sahadaki oyunculara her anlamda yardım etmeliyiz. Ben maçı yaşayan bir antrenörüm. Her hatayı düzeltmeye çalışıyorum. Arda Güler, yardımcı hakem ile fazla diyaloğa giriyordu. O zaten genç bir oyuncu olduğu için ona bu tarz şeyleri öğretmeliyiz ama bugün sahadaki performansı ve fiziksel kondisyonu çok iyiydi.

- Öncelikli hedefimiz gruplara kalmak ve gidebildiğimiz yere kadar gitmek. Fenerbahçe şu an hak etmediği yerlerde. Yeniden Fenerbahçe'yi en üst sıralara çıkarmaya çalışacağız.