CiddiGazete- Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, karşılaşmayı değerlendirdi.

Yayıncı kuruluşa konuşan Jesus, Antalyaspor'un iyi bir takım olduğunu ancak zeminin utanç verici olduğunu söyledi. İyi bir performans sergilediklerini söyleyen Portekizli çalıştırıcı, "Üçüncü golümüz neden iptal edildi anlayamadım" dedi.

Öte yandan, Antalyaspor'un 90+8'de Fernando ile bulduğu golün ofsayt nedeniyle iptal edilmesine değinen Jesus, ofsayt pozisyonundaki Haji Wright'ın Bright Osayi Samuel'i engellediğini söyledi ve kararı tebrik etti. Jorge Jesus'un değerlendirmeleri şöyle:

- Maçtan önce de belirtmiştik zor bir maç olacaktı. Bunun da iki sebebi vardı. Birincisi rakibimiz iyi bir takım, bireysel olarak da iyi oyuncuları var. İlk golü buldukları zaman bizim için işler zorlaştı.

"SAHANIN ZEMİNİ UTANÇ VERİCİ"

- İkincisi de saha. Bu utanç verici bir sahaydı. İki takım adına da kötüydü. Oynamak çok zordu. Ama ikinci yarıda takımım saha koşullarına daha iyi adapte oldu ve daha iyi bir performans sergileyerek maçı çevirmeyi başardık.

"NEDEN İPTAL EDİLDİ ANLAYAMADIM"

- Üçüncü golümüz neden iptal edildi anlayamadım. Batshuayi'nin faul yaptığı söylendi ama pozisyon temizdi. Rossi'nin attığı gol iptal edildi. Eğer 3-1'i yakalamış olsaydık maçı zaten orada koparacaktık.

"OFSAYT KARARI İYİ BİR KARAR"

- Rakibimizin son dakikada attığı golde VAR'ın verdiği karar, iyi bir karar. Çünkü rakip forvet, golden önce Osayi'yi bloke ediyor. Dolayısıyla bu karar doğru, tebrik ediyorum. Ama Rossi'nin temiz golünü neden iptal ettiler anlayamadım."

"GALATASARAY DERBİSİ NORMAL BİR MAÇ"

- Bizim için diğer maçlarla aynı. Normal bir maç. Üç puan değerinde. Ne daha az puan ediyor, ne daha fazla puan ediyor. Tabii ki de bütün rakiplerimize saygı duyuyorum, Galatasaray’da saygı duyuyorum. Ben Real Madrid ile de Barcelona ile de oynasak aynı düşüncede bakarım. Çünkü her maç üç puan.

VALENCIA, PERES, PEDRO'NUN DURUMU

- Valencia'nın önümüzdeki maçta iyileşmiş olacağını düşünüyorum ama Pedro'nun durumu bu şekilde değil. Biraz daha zamana ihtiyacı var. Luan da iyileşmeye yakın ama henüz hazır değil.