CiddiGazete- Fenerbahçe, Süper Lig'in 32'nci haftasında deplasmanda karşılaştığı Sivasspor'u 3-1 mağlup etti. Mücadelenin ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus değerlendirmelerde bulundu.

Önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Jorge Jesus, "11'e 11 oynanırken daha iyi olan taraftık. Pozisyonları ve golleri de bulduk. Ancak sonrasında kırmızı kart pozisyonu oldu. İkinci yarı geri çekilip, alan daralttık. Biz 1 kişi eksik şekilde skoru korumaya çalıştık. Bugünkü hedefimiz galip gelmekti. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Taktik anlamda iyi oynadılar. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Onların desteği bizim için çok önemliydi. Bizim Galatasaray ile farkı kapatmak için bütün maçlarımızı kazanmamız gerekiyor. Şampiyonluk yolunda başarı olmak istiyorsak oynadığımız maçları mutlaka kazanmamız gerekiyor" dedi.

"HAKEMLER BİZE KOLAY KIRMIZI GÖSTERİYOR"

Hakemlerin Fenerbahçe'ye kolay kırmızı kart gösterdiğini ifade eden Jorge Jesus, “Hakemlerin bize kolay kırmızı kart gösterdiğini düşünüyorum. Bu ilk değil, ikinci değil, üçüncü değil, dördüncü değil. Bu sene forvet oyuncularımız kırmızı kart gördü. Batsuayi, Pedro atılmıştı. Hakemler kolay kırmızı kartlar gösteriyor. Umarım yarınki Beşiktaş-Galatasaray maçı iyi bir maç olur ve hakemler maçı iyi yönetir. Bizim saha içinde iyi olmamız ve kendi maçlarımızı kazanmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

"KUPA MAÇI DAHA ZOR OLACAK"

4 Nisan'da Sivasspor ile oynayacakları kupa maçının da zor geçeceğini vurgulayan Jesus, "Kupa maçında aynı şekilde oynarlar mı bilemiyorum ama o maçın daha zor olacağını bekliyorum. Umarım oyuncularımız bugünkü gibi akıllı bir oyun sergilerler. Bir kaç günümüz var, Valenciya bugün talihsiz sakatlık yaşadı. Diğer sakat oyuncularımızın da hazır duruma geleceğini umut ediyorum" dedi.

"VALENCİA’NIN DURUMUNA BAKACAĞIZ"

Valencia'nın sakatlığıyla ilgili de bilgi veren Portekizli teknik adam, "Doktor olmadığım için net bir teşhis belirtemem. Hastaneye gitti ama bilgi sahibi olduğumuz kadarıyla kendine geldi. Bu tür kafaya sert darbeler alındığı zaman 24 saat gözlemlenmesi gerekiyor. Durumuna bakacağız" diye konuştu.