CiddiGazete- Tutuklu Ayhan Bora Kaplan'ın elebaşlığını yaptığı suç örgütüne yönelik soruşturmada Ankara, İstanbul, İzmir, Manisa ve Mersin'de 36 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

21 şüpheli yakalanırken, diğer isimlerin yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor. Gözaltına alınan isimler arasında Kaplan'ın eşi Nazlı Kaplan ile Ankaralı iş kadını Nihal Akbaba da bulunuyor.

MASAK RAPORLARINA GİRDİ

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre alınan ifadeler, elde edilen bilgiler, hesap incelemeleri, MASAK raporu ve gizli tanık beyanları doğrultusunda "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" suçundan yürütülen soruşturmada 36 zanlı hakkında gözaltı kararı verildi.

21 KİŞİ YAKALANDI

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Ankara, İstanbul, İzmir, Manisa ve Mersin'de eş zamanlı düzenlenen operasyonda şüphelilerden 21'i yakalandı.

Hakkı Saral tutuklandı Hakkı Saral tutuklandı

İŞ KADINI AKBABA DA GÖZALTINA ALINDI

Gözaltına alınan isimler arasında Kaplan'ın eşi Nazlı Kaplan ile Ankaralı iş kadını Nihal Akbaba da yer alıyor. Akbaba, Ayhan Bora Kaplan ile el konulan Atlıbahçe Turizm Şirketi'nde yüzde 50 ortaktı.