CiddiGazete- Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, cumhurbaşkanı adayıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın adaylığına sıcak bakan Akşener'e isim vermeden sert uyarıda bulunan Karamollaoğlu, "İmamoğlu'nu ya da Yavaş'ı istiyoruz, onlardan biri aday olurlarsa mutlaka kazanır' demek cahilce bir iddia. Erdoğan'ı hafife alıyorlar. Erdoğan buldozer gibi ezip geçer" ifadelerini kullandı.

Habertürk'e konuşan Karamollaoğlu, "Biz bugüne kadar aday konusunu hiç konuşmadık. Önce politikaları belirleyelim dedik. Bu konuda doğru da yaptığımız düşünüyorum" dedi.

"5 OCAK'TA ADAY GÖRÜŞÜLEBİLİR"

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in adaylık için İmamoğlu ve Yavaş'ın adını öne sürmesini değerlendiren Karamollaoğlu şöyle konuştu:

- Ocak ayından itibaren seçim sathı mahalline girmiş oluyoruz. 5 Ocak'ta altılı masa yeniden toplanacak. Orada artık bu konu konuşulabilir.

"ERDOĞAN BULDOZER GİBİ EZİP GEÇER"

Ben sürekli aday kim diyerek mugalata yapan, mangalda kül bırakmayanlara bakmıyorum. Ama Erdoğan ortalığı karıştırmak istedi ve karıştırdı. Buna gücü vardı ve yaptı. "İmamoğlu'nu ya da Yavaş'ı istiyoruz, onlardan biri aday olurlarsa mutlaka kazanır" demek cahilce bir iddia. Erdoğan'ın politik birikimini, mali imkanlarını, yargıdaki imkanlarını hafife alıyorlar. Erdoğan buldozer gibi ezip geçer.

MERAL AKŞENER NE DEMİŞTİ?

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir canlı yayında olası İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ya da Ankara Büyükşehir Belediye Mansur Yavaş adaylığı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kulanmıştı. Meral Akşener, "Masadaki arkadaşlara da söyledim. Eğer bu iki arkadaşımızdan biri aday gösterilirse 'hayır' demeyeceğiz" demişti.