CiddiGazete- Süper Lig'in ilk haftasında Başakşehir'e 4-0, ikinci haftada ise Fenerbahçe'ye 6-0 yenilen Kasımpaşa'da fatura teknik direktör Sami Uğurlu'ya kesildi. İstanbul ekibi, 44 yaşındaki teknik adamla yolları ayırdı.

Kasımpaşa Kulübü, Teknik Direktör Sami Uğurlu'nun istifasını kabul etti. Uğurlu, dün akşam Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'yı 6-0 mağlup ettiği maçın ardından yönetime istifasını sunmuştu.

SAMİ UĞURLU KİMDİR?

27 Nisan 1978 İzmir doğumlu Sami Uğurlu, antrenörlük deneyimine İzmir temsilcisi Altınordu'da başladı. Hüseyin Eroğlu'nun yardımcılığını yapan Uğurlu, 2019'da kulüpten ayrıldı ve Eskişehir'in yolunu tuttu. Eskişehirspor'da iki ayrı dönemde Fuat Çapa ve Coşkun Demirbakan'ın yardımcılıklarını yapan Uğurlu, burada 17 maça çıktıktan sonra görevinden ayrıldı.

2020'de İzmir'e dönen Uğurlu, burda Yalçın Koşukavak'ın 12, Ali Tandoğan'ın ise beş maçta yardımcılığını yaptı. Daha sonra Ankaragücü'nde Fuat Çapa ve Mustafa Gürsel'in yardımcılığını yapan Sami Uğurlu, Kasımpaşa'ya geçti ve Hakan Kutlu'nun ekibinde sekiz maçta görev yaptı. 20 Aralık 2021'de Hakan Kutlu'nun görevden alınmasının ardından takımın başına geçici antrenör olarak geçen Uğurlu, daha sonra İstanbul ekibini çalıştırdı.