CiddiGazete- Artvin’in Yusufeli ilçe Kaymakamı Hacı Kerim Meral, gittiği lokantada yediği yemekleri beğenmediğini söyleyerek hesabı ödemeden gitti.

Lokanta sahibi Ferhat Kodat, “Hesabı ödemesin, canı sağ olsun fakat müşterilerimizin yanında bizi rencide etmesi beni ve çalışan arkadaşlarımızı üzmüştür” dedi.

İçişleri Bakanlığı ise Kaymakam Meral hakkında soruşturma başlattı.

YEDİ, İÇTİ, GİTTİ

Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral, 6 Kasım Pazartesi günü öğle saatlerinde iki misafiriyle birlikte ilçedeki bir lokantaya gitti. Döner, pilav, tatlı yedikten sonra çay da içip kasaya yönelen Kaymakam Meral diğer müşterilerin de duyacağı şekilde yüksek sesle, “Yemeği beğenmedim, tatlıyı da beğenmedim bu yüzden hesap ödemiyorum” diyerek lokantadan ayrıldı.

'HESAP SORUN DEĞİL'

Yusufeli’ne yeni taşındıklarını ve zaten zor bir süreç geçirdiklerini belirten lokanta sahibi Ferhat Kodat, Kaymakam Meral’in hesap ödememesini sorun etmediğini ancak müşterilerin yanında kendilerini rencide etmesinin üzücü olduğunu belirtti.

BAKANLIKTAN SORUŞTURMA

Öte yandan Artvin Valiliği, Meral hakkında İçişleri Bakanlığı tarafından soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Askeri personel görevli polisi şehit etti Askeri personel görevli polisi şehit etti

Valilikten yapılan açıklamada, “Bugün medyada yer alan konu ile ilgili olarak Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral hakkında İçişleri Bakanlığımızca Müfettiş görevlendirilerek soruşturma başlatılmıştır” ifadelerine yer verildi.