CiddiGazete- Günlerdir cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turu için vereceği karar beklenen ATA İttifakı adayı Sinan Oğan, AKP'ye iltica ettiğini duyurdu.

Erdoğan, Oğan'ın açıklamasının ardından katıldığı TRT Haber canlı yayınında miting alanlarında izlettiği sahte videoları sahiplenerek "Kılıçdaroğlu'nun Kandil'dekilerle video çekimleri var; ama montaj ama şu ama bu" dedi.

KILIÇDAROĞLU'NDA ERDOĞAN'A: MONTAJCI SAHTEKAR

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da iki konuya değindiği sosyal medya paylaşımları yaptı.

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabındaki ilk paylaşımında "İkinci turda kimseyi manipüle edemeyecekler. Tüm maskeler düştü, her şey gün gibi ortada. Gençler, kendilerini sahte muhalifle manipüle eden Erdoğan’ın hesabını kesecek. Cehennemin kapılarını kimin kapayacağı da artık netleşmiştir. Seçim sıfırdan başlamıştır. Haydi Sandığa!" dedi.

Kılıçdaroğlu, ikinci paylaşımında ise Erdoğan'a tepki göstererek "Montajcı sahtekar. Ben iftiraya uğramaktan yoruldum, bu bana iftira atmaktan yorulmadı. Sen kimin temiz olduğunu, kimin kirli olduğunu herkese göster ya Rabbi. Amin!" ifadelerini kullandı.