CiddiGazete- Bir süredir aralarında kriz olduğu iddia edilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çankaya Belediyesi'ne ait Ahlatlıbel Tesisleri'nde bir araya geldi. Akşam yemeği yiyen iki genel başkanın görüşmesi yaklaşık iki saat sürdü.

Ahlatlıbel, altı siyasi partinin bir araya gelerek oluşturduğu ve kamuoyunda "altılı masa" olarak bilinen toplantıların ilkine ev sahipliği yapmıştı. CHP'nin çağrısıyla 12 Şubat'ta toplanan muhalefet liderlerinin zirvesi beş buçuk saat sürmüştü.

Son dönemde iki parti arasında yaşanan gerilimli sürecin ele alınması beklenen görüşmenin başlangıç saati olarak 19.30 duyurulmuştu. Ahlatlıbel tesislerine önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ardından İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener geldi.

Basına kapalı gerçekleşen görüşme için Kılıçdaroğlu, görüşmenin yapılacağı Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Tesisleri'ne saat 19.33'te giriş yaptı. Kılıçdaroğlu'nun tesise girmesinden yaklaşık 10 dakika sonra da Akşener geldi. Görüşmeden fotoğrafı haber merkezine İyi Parti Basın Ofisi servis etti.