CiddiGazete- CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, deprem bölgesindeki ziyaretlerini bugün de sürdürdü. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte afetzedelerle bir araya gelen Kılıçdaroğlu, bugün Kahramanmaraş'a geçti.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesine bağlı Tekir mahallesini ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu, burada kendisini karşılayan depremzedelere seçim günü olan 14 Mayıs'ı beklemelerini söyledi ve şöyle seslendi:

"Hepinize geçmiş olsun. Büyük bir acı yaşadık. Biz de yüreğimizde taşıdık aynı acıyı. Sizden isteğim; moralinizi asla bozmayın. Bütün sorunlar aşılabilir. Türkiye güzel ve zengin bir ülke. Bütün bu sorunları aşabilecek kabiliyeti ve yeteneği olan bir ülke. Emin olun beraber yaraları sarmaya çalışıyoruz.

İşte Mansur Bey burada. Ekibi ile beraber, donanımı, araçları ile gereçleri ile beraber... Kırsalda hayvan yemi taşıyor. Fideler taşıyacak. Ama bunlar yeter mi, yetmez. Herkes evinde huzur içinde yaşamak ister. Depreme dayanıklı evlerinde yaşamak ister. Onu da bekleyin, biraz sabredin. 15 Mayıs'tan sonra Türkiye'de çok şey değişecek. Türkiye'de zihniyet değişecek. Hiçbir ayrılık gayrılık olmayacak. Herkes birbirini kucaklayacak. Daha güzel, daha yaşanabilir bir atmosferi hep birlikte hayata geçireceğiz. Hep beraber mücadele edeceğiz."