CiddiGazete- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla istifa eden Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin eski Başkanı Melih Gökçek'in bir skandal fotoğrafı daha ortaya çıktı.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'e yaptığı övgülerle sık sık gündeme gelen, çetebaşıyla çektirdiği fotoğrafları elden ele gezen Melih Gökçek'in, 12 yaşındaki çocuğu tacizden tutuklanan Fatih Nurullah ile fotoğrafı da Twitter'da TT oldu.

Görevini bırakmak zorunda kalan eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in, 12 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda suçundan tutuklanan Uşşaki tarikatı lideri Fatih Nurullah ile fotoğrafı ortaya çıktı. Fotoğraf, sosyal medyada "Kimler, kimlerle birlikte" yorumuyla eleştirildi.

Fotoğraf, sosyal medyada “Kadere bak kimler, kimlerle birlikte”, "Bu kim Melih Gökçek", "Yazsam hesap gitmekle kalmaz, Silivri’ye gönderirler" yorumuyla tepki çekti.

NE OLMUŞTU?

"Hele bir İslam Devleti kurulsun, en güzel sarığı biz sarıp, en güzel cübbeyi biz giyeceğiz" açıklamasıyla tartışma yaratan Uşşaki tarikatı şeyhi Fatih Nurullah, müridinin 12 yaşındaki kız çocuğuna tacizden tutuklandı. Tarikat üyeleri de şeyhi şikayet eden babayı dövdü.