UEFA Avrupa Ligi'nde bugün rövanş heyecanı yaşanacak. Kupa 2'ye 2. ön eleme turundan başlayan ve Torshavn'ı geçen Beşiktaş, 3. ön eleme turunda LASK Linz ile karşılaşacak. Avusturyalı rakibini İstanbul'da 1-0 mağlup eden temsilcimiz, rövanşa avantajla çıkacak. Beşiktaş, her türlü galibiyet ve beraberlikte play-off turuna adını yazdıracak. Karşılaşma 20.45'te başlayacak. Karşılaşmanın yayın krizi çözülemedi. Eğer maç saatine kadar kriz çözülemezse, LASK Linz Beşiktaş maçı Türkiye’de herhangi bir kanaldan canlı yayınlanmayacak.

LASK Linz Beşiktaş maçının Türkiye’de yayınlayacak kanalın belli olmamasının nedeninin istenen fiyat olduğu öğrenildi. Avusturya’da yayın yapan maçın yayıncı kuruluşu Türkiye’ye yayın haklarını vermek için 120 bin Euro istedi. Türkiye’den hiçbir kanal bu bedeli ödemeye henüz yanaşmadı.

BEŞİKTAŞ NASIL TUR ATLAR?

Geçtiğimiz hafta Vodafone Park Stadı’nda oynanan ilk karşılaşmayı Babel’in golü ile 1-0 kazanan siyah beyazlılara her türlü galibiyet, beraberlik ve gol atarak yenildiği tek farklı mağlubiyetler tur için yetiyor. Karşılaşmanın en az 2 farklı Linz lehine sonuçlanması halinde play-off’a kalan ekip Avusturya temsilcisi olacak. Linz’in 1-0 yenmesi halinde ise uzatma dakikaları ve skor değişmediği takdirde penaltı atışları turu geçen tarafı belirleyecek.

Beşiktaş, tur atlarsa Partizan (Sırbistan)-Nordsjaelland (Danimarka) eşleşmesinin galibiyle eşleşecek. İlk maçı Partizan, deplasmanda 2-1 kazanmıştı. Rövanş bugün 21.30'da...