Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Beşiktaş ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman'ın maç sonu hayli sinirli olması dikkat çekti.
Çok sert ifadeler kullanan Aykut Kocaman, şöyle konuştu:
"Burada maç kazanmak çok zor, gerçekten çok zor. Kelimeleri seçerek kullanmakta fayda var ama öbür taraftan da nasıl anlatacağını bilmiyor insan. Hakemleri de büküyorlar, her şey bükülüyor burada. Burası başka bir yer olmuş. Başka bir şey söylemeyeceğim. Bu oyunla ilgili de söylenecek bir şey yok. 

BU İŞ DEĞİL... EZE EZE DEĞİL, EZDİRİLE EZDİRİLE

İyi bir skor, fena bir skor değil. Kazanmaya çok yakındık, kazanabilirdik de ama kazanma şansımız pek yok gibi gözüküyordu. Gerçekten söyleyecek bir şeyim yok. Haftalardır anlatıyorum. Çok net bir şekilde bunu kimse görmüyor mu? Anlamıyorum. Tepkim, her şeye; bu atmosfer, bu hakemler, herkes yani. Bu iş, bu değil. Tekmeler, tokatlar, dokunmadan fauller... İlk maç da böyle yani. Ondan sonra eze eze yendik diyorlar. Ezdirile ezdirile! Ben bunu anlayamıyorum. Nerelerdeyiz, neler yapıyoruz, neler konuşuyoruz? Samimiyetle söylüyorum, anlayamıyorum. Bu, bu şekilde bir oyun değil. Bu oyunun nesini konuşabiliriz ki? 
HAKEM KIRMIZI KARTLARDA YÜZDE YÜZ HAKLI

Son iki maçı yöneten hakem Türkiye'nin en tecrübeli iki insanı ama maçlara bir baksınlar. Yönettikleri maçtan sonra huzur duyuyorlar mı? Söylenecek bir şey yok, çünkü oyunun içine giremiyoruz ki!.. Hep oyunun dışında başka bir oyun oluyor. Kırmızı kartlarla ilgili de, hakem yüzde yüz haklı, oyuncularımız yüzde yüz haksız. Bu çok net. Ama bunun yanı sıra en az 2-3 oyuncunun Beşiktaş takımından atılması gerekiyordu. Oyuncularımın cezasını ben keseceğim, o benim işim. Bunu ben yapacağım ama orada da sen işini yap."