AK Parti Kurucu üyesi olduğu iddia edilen Oktay Çiftçi, Ankara’da intihar etmek için inşaata çıktı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşmek istediğini söyleyen Çiftçi, “Onurumu ne hale koydular. Mahvettiler beni. Yolun sonuna geldim” diye bağırdı.

CANLI YAYIN YAPTI

Bu anları Facebook hesabından canlı yayın yaparak paylaşan Çiftçi’nin yardımına arkadaşları koşsa da Çiftçi yanına kimseyi yaklaştırmadı. O sırada arkadaşlarının İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kendisini aradığını dile getirse Çiftçi ikna edilemedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşmek istediğini dile getiren Çiftçi’nin intihar edip etmediği ise görüntülere yansımıyor.

'KOMÜNİSTLERE GÜLDÜRME BİZİ'

Çiftçi’nin intihar etmek istediği anlarda inşaata yanına çıkan arkadaşlarının “Oktay komünistlere güldürme bizi” diyerek ikna etmeye çalıştığı duyuluyor. Çiftçi, arkadaşlarının neden intihar etmek istediğine dair sorularına ise cevap vermedi.

 

DAHA ÖNCE ERDOĞAN'A ÇAĞRI YAPMIŞ

Öte yandan Çiftçi’nin sosyal medya hesabından geçen Mayıs ayında “Sayın cumhurbaşkanım; 15 Temmuz'dan bu zamana kadar 81 ilden FETÖ'cularla, PKK ile ile ilgili dosyalar geldi elime. Bazılarını size eskiden ulaştıyordum ama artık sizinle görüşemiyorum. Elimde çok önemli dosyalar var. Zatıalinizle seçimden önce görüşmek istiyorum. Lütfen sesimi duyun” ifadelerini paylaşması dikkat çekti.