CiddiGazete- İyi Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, KRT TV'de Gürkan Hacır'ın sunduğu "Şimdiki Zaman" programında Devlet Bahçeli'ye ilişkin çarpıcı bir açıklamada bulundu.

AKP ve MHP'nin geleceğin daha kötü olacağını düşünerek erken seçim yapmak istediğini belirten İyi Partili Koray Aydın'ın Devlet Bahçeli'ye dair açıklamaları şöyle:

"Bir arayış içerisindeler. 'Yanımıza birilerini alabilir miyiz?' diye çalışma yürütüyorlar. Seçim kanunlarıyla ilgili de yoğun bir çalışma var.

Zaten kendi gazetelerinde, ben ona yandaş gazete demiyorum. Kendi gazeteleri aslında. Kendi gazetelerinde yazan arkadaşları takip edersek söylüyorlar; dar bölge üzerinde çalışıyorlar, 6'lı-7'li bir model üzerinde çalışıyorlar.

Dar bölge sistemi, MHP'nin asla kabul edebileceği bir sistem değil. Bunu kabul etmez MHP. MHP'nin yok olması demek!

MHP buna 'Evet' der mi? Demez! Partinin devamını düşünüyorsa Devlet Bey buna asla müsade etmez.

Ama deniyor ki oradan (MHP'den) istifa edip, AKP listelerinden seçilip. Sonradan tekrar... "

Koray Aydın'ın konuşması devam ederken Elfin Tataroğlu'nun Devlet Bahçeli'nin AKP listelerinden seçime girip girmeyeceğine ilişkin "Onu kabul eder mi?" sorusuna Koray Aydın, "O da bir şahsiyet bozulması demek" cevabını verdi.

"MHP OYLARININ YÜZDE 80'İNİ KAYBEDER!"

Daha sonra ise Zafer Arapkirli'nin "Hülleyi içine sindirebilir mi?" sorusuna Koray Aydın, "Bunu yapacaksa MHP, tabanından aldığı oyun yüzde 80'ini kaybeder. Bu şahsiyet, kişilik bozulması olur. MHP'nin tarihsel çizgi içerisindeki duruşuna karşı darbe olmuş olur. Bunu yaptığı takdirde MHP oylarını bir arada tutamaz" cevabını verdi.