CiddiGazete- Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, EURO 2024 elemelerindeki 1-1'lik Ermenistan beraberliğinin ardından şanslarının devam ettiğini ve Türkiye'deki karamsarlığı anlamadığını söyledi.

Belçika'nın Genk şehrindeki Cegeka Arena'da düzenlenen basın toplantısında konuşan Kuntz, "Oyuncularımızın üzüntüsünü anlayabiliyorum. Ermenistan maçında büyük bir adım atabilirdik ancak küçük bir adım atmış olduk. Türkiye'deki şu anki endişeyi anlamış değilim. Gruptaki durumumuz hala oldukça iyi. Kupaya katılma şansımız var ve bu şansa inanıyoruz" dedi.

"DEMEK Kİ O KADAR KÖTÜ BİR HOCA DEĞİLİM"

Kunt, Almanya Milli Takımı için adının geçmesiyle ilgili, "Demek ki o kadar kötü bir hoca değilim" şeklinde espri yaptı.

Alman çalıştırıcı, basın toplantısında Japonya ile oynanacak maça da değinerek, "Son maçın skoru sizi üzmüş olabilir, ancak Japonya'nın oyunu ve aldığı net skor, ne kadar kaliteli bir takım olduğunu gösterdi" ifadelerini kullandı.

Jo Alves tutuklandı Jo Alves tutuklandı

Yarınki maçta fazla forma şansı bulamayan oyunculara süre vereceğini belirten Kuntz, "Hırvatistan'la oyun tarzı olarak benzerlik bulunmuyor ve yarınki maç bir hazırlık maçıdır. Hırvatistan maçı ise önemli bir deplasman maçı olacak" ifadelerini kullandı.