İşte Başbuğ Alparslan Türkeş'in oğlu Ahmet Kutalmış Türkeş'in geceye damga vuran ikinci yazısı:

2013-2014 senesinde başbakan başdanışmanı olan, halen de Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olan Yiğit Bulut isimli senarist, bir yazısında güya Türkiyeye karşı olan dış güçleri işlemiş, 6 madde sıralamıştı. Beşinci maddesinde doğrudan ALPARSLAN TÜRKEŞ İ KASTEDEREK, “1960'da radyo anonsunu yapan isim daha sonra Türkiyedeki gençleri sağ-sol diye ikiye bölüp çatıştırmış ve Türkiyeyi kana bulamıştır” yazıyordu!

Aynı Yiğit Bulut, bebek katili Abdullah Öcalan'ı da "TÜRKİYENİN ÖNÜNÜ AÇIYOR" DİYEREK ÖVÜYORDU O GÜNLERDE!

O zamanki MHP yönetiminden kimse bu adama bir cevap vermemiş, resmi bir işlem yapmamıştı. Hatta kendilerine karşı çıkanları dövdürmeye adam yollayan MHP yönetimi, varlık sebepleri olan ALPARSLAN TÜRKEŞ için kıllarını kıpırdatmadılar!

Bu Apo sevici Türk ve Türkeş düşmanı Yiğit Bulut ile temsil ettiği zihniyete gerekeni söyledikten sonra, noter aracılığıyla resmi olarak tekzip-düzeltme için hak ettikleri ihtarnameyi gönderdik o sene!

İşte aşağıdaki sayfalar bu ihtarnamede onlara verilen cevaptır. Bu cevap, "yolundan gidiyoruz" diye yırtındıkları Menderes'in ve Özal'ın gerçek yüzünü de onların yüzüne çarpan bir tokat niteliğindedir!

İşte bunların Alparslan Türkeş'e gerçek bakış açıları budur! Yani Abdullah Öcalan Türkiye'nin önünü açan bir vatanperver fakat Alparslan Türkeş kafatasçı ve Türkiye'yi kana bulayan, gençleri kandıran, dış güçlerin adamı!

Allah'a şükürler olsun sizi "Dış güçlerin adamı" dediğiniz, "Türkiye'yi kana buladı, böldü" dediğiniz BAŞBUĞ TÜRKEŞ E MUHTAÇ ETTİ. MÜNAFIKLAR SİZİ!

MADEM TÜRKEŞ DIŞ GÜÇLERİN TEMSİLCİSİ, NEDEN KABRİNE GİTMEYE BAŞLADINIZ, NEDEN ADINI ÜNİVERSİTELERE VERMEYE BAŞLADINIZ? Ben söyleyim nedenini:

Çünkü 27 Mayıs'ın KUDRETLİ ALBAYINA, ONUN ADINA SÜRÜNÜRCESİNE MUHTAÇ OLDUNUZ!

SİZİ KAFATASÇI, DARBECİ DEDİĞİNİZ BAŞBUĞ TÜRKEŞ'E MUHTAÇ EDEN ALLAH'A SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN AMA BUNDAN DA İBRET ALMAZSINIZ. YARIN GEREKİRSE YİNE APO'YA KOŞARSINIZ ÇÜNKÜ SİZ İŞİNİZE NE GELİRSE ONU YAPARSINIZ!

Zerre kadar samimi olsaydınız, Türkeş'in adını seçimden sonra okullara koyardınız; riyakar ve istismarcı olmadığınızı ispatlardınız!