CiddiGazete- Necip Hablemitoğlu suikastının planlayıcısı olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkartılan emekli albay Levent Göktaş adına açılan sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlar tartışma yarattı.

Göktaş adına açılan hesaptan yapılan paylaşımlarda, video çekileceği ve elindeki belgeleri açıklayacağı ileri sürülmüştü.

AVUKAT ÜLGEN: FETÖ'CÜLER AÇTI

Levent Göktaş adına açılan hesaptan dün akşam yapılan paylaşımlarda, Sedat Peker hedef alındı. Peker'in karşı açıklamalarının ardından hesaptan, avukat Celal Ülgen'i eleştiren paylaşımlar geldi.

Levent Göktaş'ın avukatı Celal Ülgen, söz konusu hesabın Göktaş'a ait olmadığını, FETÖ'cülerin hesabı açıp paylaşım yaptığını kaydetti.

Ülgen, şu ifadeleri kullandı: "Kesin FETÖ'cüler, FETÖ'cüler bunlar. Eğer Levent Göktaş olsaydı, o bana 'ağabey' diye seslenirdi. Ama anlaşılıyor ki ellerinde bir takım kıytırık bilgiler var. Bunları açıklamaya hazırlanıyorlar anlaşılan. Fakat gördüğüm kadarıyla, şu an hesap askıya alınmış durumda. Zaten Levent Göktaş olsaydı beni ve Ahmet Zeki Üçok'u bu şekilde tanımlamazdı. FETÖ'cüler intikam almak istiyor. O yüzden de ortalığı bulandırıyorlar.

AVUKAT ERSÖZ: HESAP SAHTE

Levent Göktaş’ın diğer avukatı Hüseyin Ersöz de sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Ersöz, “Müvekkilimiz Mustafa Levent Göktaş'a ilişkin kamuoyu duyurusunda yazanlar dışında, hiçbir spekülasyona itibar edilmemesini rica ediyor; bu konuda herkesin gerekli duyarlılığı göstermesini bekliyoruz. Göktaş ailesi adına Av. Hüseyin Ersöz” ifadelerini kullandı.

Ersöz, Levent Göktaş adına açılan hesabın sahte olduğunu belirtti ve "Bu süreçte, müvekkilimizle iletişim kurmak mümkün olmamış; sürece dair bir açıklama yapmak ise hem soruşturmaya müdahale olarak algılanabileceği hem de spekülasyon yaratmamak için tercih edilmemiştir. Bu konuda herkesin gerekli duyarlılığı göstermesi gerektiğini de belirtmek isteriz" dedi.

Doğruluğu kanıtlanmamış Levent Göktaş isimli hesaptan, avukat Celal Ülgen'le ilgili şu paylaşımlar yapıldı:

1- Avukatım Celal, Sedat Peker'in hakkımdaki ithamları ile ilgili ne zaman tekzip yayınlayacaksın? manevi tazminat davası aç. Sen benim avukatımsın. Bunları benim sana söylememe gerek var mı? Ahmet Zeki Üçok'la silah ticaretine bir ara ver de, avukatlığımı yap.

2- Sedat Peker benim kişilik haklarımı ayaklar altına alırken küçültürken sen benim açıklama yapmamı bekliyorsun. Ben bu haldeyken bile para düşünüyorsunuz. Bari sen yapma. Canım burnumda haberiniz olsun!

Kafa karıştıran Levent Göktaş isimli hesap, duraksamadan yaptığı sosyal medya paylaşımlarında en son şu ifadeleri kullanıldı:

1- Haber sitelerinden, köşe yazarlarına kadar. Düne kadar beni kutsayanlar. Dik durun ulan! Ben dün İyi bugün kötü olmadım! Ben hep aynıydım. Hepiniz bu gerçeği bildiği halde bu k******* neden? Içinizden bir tane Hakkı çıkıp teslim edecek adam yok mu? Hepinizin g*** b.şı oynuyor!

2-Sedat Peker'i 7/24 televizyon ekranlarında kutsayanlar, göklere çıkaranlar benim hakkımda niye bir kelime konuşmuyorlar! Tabii ya düşene tekme vurmak en karlısı. Şunu unutmayın, ben harp okulunda yeni mezun olmuş bir Teğmen gibiyim. Görüşeceğiz!

Öte yandan, hesabın sahte olduğu yönünde kanaatler kuvvetlenmeye başladı.