CiddiGazete- Cumhurbaşkanı adayları ve siyasi parti liderlerinin Ramazan Bayramı programı belli oldu.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayramın ilk günü İstanbul’da olacak. Bayramın ikinci günü Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde depremzeler için yapılan ilk köy evlerinin teslim törenine katılacak olan Erdoğan, üçüncü günü ise İstanbul’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programının ardından Sakarya’ya geçecek.

KEMAL KILIÇDAROĞLU

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, bayramın ilk günü deprem bölgesine gidecek. Adıyaman’da depremzelerle bir araya gelecek olan Kılıçdaroğlu, bayramın ikinci günü İstanbul’da olacak. Üçüncü günü ise Ankara’daki 23 Nisan programına katılacak.

MUHARREM İNCE

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Ramazan Bayramı’nı memleketi Yalova’da geçirecek.

SİNAN OĞAN

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan ise bayramı yurt dışında karşılayacak. Oğan, Almanya, Belçika ve Hollanda’daki Türk vatandaşları ile bir araya gelecek.

DEVLET BAHÇELİ

Cumhur İttifakı ortağı Devlet Bahçeli, bayramı Ankara’da karşılayacak. Bayram namazının ardından MHP Kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş’in kabrini ziyaret edecek olan Bahçeli, bayramın ikinci günü Gaziantep ziyaretinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a eşlik edecek.

MERAL AKŞENER

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bayramın ilk günü Malatya’da depremzelerle bir arada olacak. Akşener aynı gün Hatay’a geçecek. Akşener bayramın ikinci ve üçüncü günleri ise Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile Kırıkkale, Yozgaz, Konya ve Karaman’ı ziyaret edecek.

TEMEL KARAMOLLAOĞLU

Saadet Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı ortağı Temel Karamollaoğlu, bayramı Ankara’da geçirecek.

MUSTAFA DESTİCİ

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı ve Cumhur İttifakı ortağı Mustafa Destici, bayramın ilk günü İstanbul’da, ikinci ve üçüncü günleri ise Eskişehir’de olacak.

BABACAN, DAVUTOĞLU, UYSAL

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, bayramın ilk Günü Diyarbakır’da, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Osmaniye’nin ardından memleketi Afyonkarahisar’da olacak.

FATİH ERBAKAN

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ise bayramı İstanbul’da geçirecek.