CiddiGazete- Fenerbahçe Teknik Direktör Jorge Jesus, 1-0 kazandıkları ancak UEFA Avrupa Ligi'nde Sevilla'ya elendikleri karşılaşmanın ardından gündem yaratacak ifadeler kullandı.

Jorge Jesus, İspanyollar karşısında iyi bir maç çıkardıklarını ancak turu geçemediklerini söyledi.

Gösterdikleri performanstan dolayı oyuncularını kutlayan Jesus, "İyi bir maç çıkardık ama turu geçemedik. Sevilla'da aldığımız dezavantajlı sonucu lehimize çeviremedik" dedi.

"İYİ BİR PERFORMANSIMIZ VARDI"

Sonuçtan üzgün, performanstan memnun olduğunu anlatan Jorge Jesus, "Fenerbahçe'nin gösterdiği performans, Avrupa'nın üst düzey takımlarının gösterdiği performanstı. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Tabi üzgünüm sonuç için ama iyi bir performansımız vardı. Futbolun bütün kalitesini sahaya yansıttık ancak sonucu alamadık" ifadelerini kullandı.

BUGÜNE KADAR ÇALIŞTIĞIM EN İYİ BAŞKAN ALİ KOÇ

Teknik direktör Jesus, maçtan sonra taraftarların Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'a yönelik istifa sloganlarına ilişkin şöyle dedi: "Maçtan sonra başkana gösterilen tepkileri anlamamıştım. Eğer bu maçtan sonra olduysa haksızlık olduğunu düşünüyorum. Fenerbahçe'nin çok iyi bir başkanı var. 35 yıldır teknik direktörlük yapıyorum, çok başkanla çalıştım ve biliyorum ki çok iyi bir başkan. Fenerbahçe’nin bunun için şükretmesi lazım. Son yıllarda bu takım kupa kazanamadı ama baş sorumlu başkan değildir, teknik direktördür. 8 aydır buradayım ve şunu söyleyebilirim ki bugüne kadar çalıştığım en iyi başkan kendisi."

"SÜPER LİG'DE MAÇLAR MASADA KAZANILIYOR!"

Jorge Jesus, Süper Lig için yaptığı değerlendirmede ise şu ifadeleri kullandı:

- Maçların sahada kazanılması gerektiğini düşünüyorum.

- İlk 4 takımın play-off oynaması gerekiyordu bana göre. Tabi bu benim fikrim.

- Maçların sahada kazanılması gerekiyor, masada değil.

- Bizim Türkiye'de iki tane devam ettiğimiz yarış var.

- Zaten 3 kupa var. Biz ikisinde mücadele ediyoruz.

- İnanıyoruz hâlâ birinci sırayı alabileceğimize.

- Kupada da final oynayacağımıza ve kupayı kazanacağımıza inanıyoruz.

- Bu ligin sportif gerçekliği yok. Bu ligde maçlar sahada kazanılmıyor. Kim kazanırsa kazansın bunu söylüyorum.