CiddiGazete- Demet Akalın ile Alişan'ın sunduğu, hafta içi her gün Star TV ekranlarında yayınlanan, ‘Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ programı dün final yaptı. Programın bittiğini canlı yayında açıklayan Demet Akalın, "Bugün final bölümü için buradayız, son konuğumuz Deniz Seki" ifadelerini kullandı.

SEDA SAYAN’IN AÇIKLAMASI

Programın Seda Sayan yüzünden bittiği iddiaları gündeme gelince Sayan, Instagram hesabından, “50 kere söyledim, bir kere daha söyleyeceğim. Bir daha da sormasınlar. Ben kimsenin ekmeğiyle oynamadım, oynamam da... Bir daha konuşturmayın beni, anladınız mı? Ben hayatım boyu kimsenin ekmeğiyle oynamadım, oynamam da... Bunu bilen gayet iyi bilir, bilmeyen de öğrensin.

TV ile yapılan anlaşmanız bitmiş 1 hafta önce. Sorduğumda 'Sorun yok, anlaşabilirsin' mesajın elimde duruyor, komik olmayın. Sizi kovmadılar, anlaşmanız bitti” açıklaması yapmıştı.

DEMET AKALIN’IN AÇIKLAMASI

Demet Akalın ise Seda Sayan’a, "Seni sever, sayarız... 21 Mayıs'ta 'Sakın inanmayın abuk sabuk haberlere. Ben canlı yayın yapamam çocuklar' diye mesaj attın. Ben de 'Sıkıntı yok' dedim. Cuma program bitişi ekiple ağlarken 'Ben başlıyorum' diye mesaj gönderdin. Cenaze evine davulla gidilmez... Bunu sen daha iyi bilirsin. Profesyonellikte her şey olur. Son açıklamam ama beni senle yanak yanağa göremezler. Bilgine..." cevabı vermişti.

ALİŞAN BAŞKA AÇIDAN YAKLAŞTI!

Programın diğer sunucusu Alişan ise Demet Akalın-Seda Sayan atışmasına dahil olmak yerine nikah şahitleriyle fotoğrafını paylaşmayı tercih etti.

2018 yılında oyuncu Buse Varol ile evlenen Alişan, nikah şahitleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Murat Sancak ve Avukat Kenan Tekdağ’ın fotoğrafını, "Nikah şahidim olmalarından hep gurur duyacağım” notuyla paylaştı.

Alişan’ın bu paylaşımı sosyal medyada organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in hedef aldığı isimlere destek olarak yorumlandı.