CiddiGazete- Komedyen Cem Yılmaz, sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddiasıyla gündeme gelen oyuncu arkadaşı Ozan Güven ile ilgili suskunluğunu bozdu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Cem Yılmaz, “Sevgili arkadaslar. Kadına şiddet meselesinin “tarafı” olmak diye bir duruşum söz konusu bile değildir. Bu konu tartışmaya kapalı bir konudur. Arkadaşım üzerinden “Sen de bir şey söyle” isteğinizi anlamakla beraber, konu hakkında çok üzgün olmak dışında bir halim yoktur. Yapmayın.

Sosyal medya üzerinden, bu meseleyi yazmak çizmek istememek ile başka çirkin duyguları, düşünceleri karıştırıp bu sefer siz linç kazanı kaynatıyorsunuz. Herşey birbirine giriyor. Çok üzgünüm” ifadelerini kullandı.

SERENAY SARIKAYA’DAN AÇIKLAMA YOK

Öte yandan Cem Yılmaz ve sevgilisi Serenay Sarıkaya karantina döneminde Ozan Güven ve ayrıldığı sevgilisi Deniz Bulutsuz ile sık sık bir araya gelmiş, okey oynamıştı.

Serenay Sarıkaya, “İki tane okey elden geldi diye alnıma gururla yapıştırdığıma bakmayın, bir türlü yenemedik şu çifti” notuyla Instagram hesabından fotoğraf paylaşmıştı.

Fakat Serenay Sarıkaya’dan Ozan Güven-Deniz Bulutsuz ilişkisindeki şiddet iddialarına dair bir açıklama gelmedi.