CiddiGazete

Cem Yılmaz, ‘Diamond Elite Platinum Plus’ adlı son gösterisinde Tarkan, Acun Ilıcalı, Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, Haluk Levent, Ata Demirer, Mustafa Sandal gibi birçok ünlü ile ilgili şakalar da yapıyor.

Cem Yılmaz bir önceki gösterisinde yardımlaşma derneği Ahbap’ın kurucusu olan Haluk Levent ile ilgili, “Büyük vurgun yakında” diyerek şaka yapmıştı. Bu şaka Ekşi Sözlük’te yer alınca Haluk Levent, Cem Yılmaz’a tepki göstermişti.

‘FİLM ÇAKILDI, DEFNE TEKMEYİ VURDU’

Cem Yılmaz, önceki gün Zorlu PSM’de yine izleyicilerin karşısına çıktı. Karakomik Filmler ile ilgili “Gişede çakıldı” yorumlarını ti’ye alan Cem Yılmaz, “Filmi çakıldı, tamam lan çakıldı… Defne de tekmeyi vurdu. Ya tamam, tamam…” dedi.

‘ARTIK KİMSEYLE İLGİLİ ŞAKA YAPILMIYOR’

“Artık kimseyle ilgili şaka yapılmıyor” diyen Cem Yılmaz, Haluk Levent ile ilgili yaşananlara dair de, “Dün, Haluk Levent ile ilgili bir şey söyledim, ‘Haluk Levent çok iyi bir insandır’ diye mesaj yağdı. Ya tamam şaka yapıyoruz. Millet iyice delirdi. Bugün de hemen yazacaklar ‘Acun abi sana neler dedi'” ifadelerini kullandı.

Cem Yılmaz, bir önceki gösteride yer alan Haluk Levent şakasını ise son gösterisinde yapmadı.