CiddiGazete- Yaz sezonu başında Bodrum'da bazı ‘beach’lerde lahmacunun tanesinin 80-120 liraya satılması çok konuşulmuştu. Bu tartışmaya kendisine ait lahmacun markası olan şarkıcı İbrahim Tatlıses de dahil oldu. Tatlıses, bayilerinde tanesi 15 TL'den satılan lahmacunun pahalı bulunmasına isyan etti.

İbrahim Tatlıses, Twitter hesabından paylaştığı mesajda, “Lahmacun, Bodrum'da 15 TL'dir. Yiyene de yemeyene de teşekkürler. Bayiler satmazsa bayilere de lahmacun göndermeyeceğim. Durum budur ve bundan ibarettir! 10 TL'ye lahmacun mu olur? Bu nasıl çarşı, bu nasıl pazar!” ifadelerine yer verdi.

FİYATLARI ELEŞTİRMİŞTİ

Öte yandan İbrahim Tatlıses, 2013 yılında Bodrum'da lahmacun ve ayrandan oluşan menünün 64 liraya satılmasına tepki göstermişti.

Tatlıses, sosyal medya hesabından, "Bugün haberlerde lahmacunla ilgili haber gördüm çok üzüldüm. Bir lahmacun ve ayran 64 liraymış! Ayıptır ya, nerede bu yağın bolluğu, Bodrum'da mı? Şahsen ben 50 senedir lahmacun ve ciğer, 30 senedir çiğ köftenin içinde yoğruldum. Ben 'en iyi bilirim' demiyorum ama bilirim. Baba mesleğim! Soğanını yıkayıp acısını alacaksın ki mideyi yakmasın. İsotun kilosunu 5-7 liraya almayacaksın. Onun tadı isot, et, soğan ve hamur... Bu iş öyle kolay değil! 64 liraya lahmacunu bana kimse yediremez! Zaten ona verecek 64 liram da yok. Merak etme Bodrum geliyorum. Yalnız insanları uyandırmak istiyorum. Piyasada 1 lira 80 kuruşa lahmacun var. Kemiksiz etin kilosu 28 lira nasıl olacak?" mesajını paylaşmıştı.