CiddiGazete- Güneş gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı’nın Habertürk’te dün akşam ‘Açık ve Net’ programına katılan eşi Nagehan Alçı’ya Twitter hesabından “nasihat vermesi” sosyal medyada gündem oldu.

Programa katılan hukukçu Ümit Kocasakal ile Nagehan Alçı arasında yaşanan gerginliğin ardından Kütahyalı şu mesajları paylaştı:

‘BENİM HATIRIM İÇİN HOŞGÖRÜLÜ OL’

"Nagehan'cım lütfen benim hatırım için hoşgörülü ol. Şu an bizim emrimizde olan, bize hizmet eden, muhalefeti bölen, bizim kontenjanımızla muhalif rolü oynayan bu arkadaş gibiler rejim için çok mühim. CHP'ye zarar verip, bize faydalı olan bu tip gibilere ihtiyacımız var."

‘BUNLAR BİZİM KÖPEĞİMİZ’

"Nagehan'cım beni dinlemedin ve beni kırdın. Ekranda sahte Atatürkçülük şovu yapıp sonra Adnan Oktar’ın, PKK’lıların ve FETÖ'cülerin avukatlığını yaparak milyon dolarları indiren bu tipler bize faydalı. Kabaca ifade edeyim: Bunlar bizim köpeğimiz. Onlar bize lazım, hoşgörülü ol.”

‘ÇİRKİN İFADELERİNİ KINIYORUM’

Kütahyalı'nın bu mesajlarına yine Twitter’dan tepki gösteren Alçı, "Rasim Ozan'ın çirkin ifadelerini kınıyorum, paylaştığı mesajın içeriğini de dilini de çok yanlış buluyor ve içinde ismimin geçmesinden üzüntü duyuyorum" dedi.

BOŞANDILAR İDDİASI

Çiftin Twitter üzerinden atışmasının ardından Posta gazetesi magazin muhabiri Alev Gürsoy, "Nagehan ve Rasim boşanmış bu arada. Demek o yüzden Twitter’dan tartışıyorlardı" diye tweet attı.

‘TAMAMEN UYDURMA’

Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı, Alev Gürsoy’un iddiası üzerine Medyaradar’a açıklama yaptı.

Medyaradar, çiftin boşanma iddialarına ilişkin şunları kaydetti:

“Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı ile ilgili çıkan boşanma haberleri üzerine Medyaradar iki isme de ulaştı.

İkisi de boşandıkları iddiasını yalanladı. Bu lafın tamamen uydurma olduğunu ifade etti.

Ünlü çiftin Ayşe Ela ve Betül Yasemin adında iki kız çocukları bulunuyor.

Çift, iddiaları yalanladıktan sonra Medyaradar'a bir de aile fotoğraflarını gönderdi.

Teknede çocukları ile Boğaz turu yapan çiftin, oldukça mutlu olduğu görülüyor.”

'HAYATIMDA HİÇ HABER UYDURMADIM'

Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı, boşanma iddiasını “uydurma” olarak nitelendirmesinin ardından iddiayı ortaya atan Posta gazetesi muhabiri Alev Gürsoy eski tweetini silip yeni bir tweet paylaştı.

Gürsoy, “Nagehan ve Rasim Ozan olayı. Yakın çevresinin dillendirdiği ve yine o çevreden gelen bir haberdi, hayatımda hiç haber uydurmadım. İnsanların böyle bir boşanma hayali varsa benim suçum ne? Ayrıca haber yapsam teyid ederdim, ben sosyal medyada şaşkınlığımı vurguladım, haber yapmışlar” ifadelerini kullandı.