CiddiGazete- Ünlü şarkıcı Seda Sayan ile Çağlar Ökten evlendi. Çift, önceki akşam Beşiktaş'taki lüks bir otelde nikah masasına oturdu.

Seda Sayan‘ın, nikah şahitliğini Safiye Soyman ve Esra Özmen, Çağlar Ökten'in ise Faik Öztürk ve Fuat Özdolgun yaptı.

Sayan ve Ökten'in, 7 Mayıs'ta Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da evlenmesi bekleniyordu. Ancak ikili vizede yaşanan problemler nedeniyle İstanbul'da dünya evine girdi. Gerçek adı Aysel Gürsaçer olan sanatçı, Ökten soyadını aldı.

BALAYI PARİS'TE

Balayı için bayram tatilinde Paris'e gidecek olan çift, sonrasında şarkıcı Çağlar Ökten'in Mersin'de yaşayan ailesiyle buluşacak.

DAHA ÖNCE 6 KEZ EVLENDİ

Seda Sayan, 1987’de Sarıyerli futbolcu Rıdvan Kılıç'la gizli bir evlilik yapmıştı. 6 yıl süren beraberlik sonunda gelen bu ilişki, yine gizli bir şekilde sonlanmıştı.

BÜYÜK AŞK 5 YILDA BİTTİ

İkinci evliliğini 1990'da Beşiktaş'ın eski futbolcularından Sinan Engin'le yapan Seda Sayan, eşinin izin vermemesi üzerine sahne çalışmalarını bıraktı. Sayan'ın bu ilişkiden Oğulcan isminde bir oğlu dünyaya geldi. İkili, 1995 yılında yollarını ayırdı.

TRAFİKTE TANIŞTI

Sayan, 1998 yılında kurye Soner Yapcacık ile sürpriz bir evlilik yapmıştı. 1999'da boşanan çift, trafikte kırmızı ışık yanınca tanıştı.

Yapcacık, Sayan'ın yayına gidip, "Sizin hayranınızım" dedi. Bu cümleyle başlayan arkadaşlıkları, nikah masasına kadar uzandı.

Dördüncü evliliğini Tuncay Kıratlı ile yapan Seda Sayan, 2000'de evlendi, 2001'de de boşandı.

Sayan, daha sonra da FETÖ firarisi AKP eski milletvekili Hakan Şükür'ün kardeşi Gökhan Şükür ile dünyaevine girdi. Ancak Seda Sayan'ın bu evliliği de uzun süreli olmadı.

Seda Sayan, son evliliğini 2008'de Onur Şan ile gerçekleştirdi. Ünlü şarkıcı ile Şan, 2010'da boşandı.