CiddiGazete- Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz ay Göcek’te iş insanı Haldun Demirhisar’ın teknesinde görüntülenmiş, çiftin aşk yaşadığı iddia edilmişti.

Cem Yılmaz’la ayrıldıktan sonra yine kendisinden yaşça büyük Haldun Demirhisar ile adı anılan Sarıkaya sosyal medyada yapılan yorumlara şu mesajla cevap vermişti:

“Hakkımda çıkan ve çok çirkin bir üslupla yazılan ilişki haberi asılsızdır. Haberde bahsedilen kişi arkadaşımdır. Bir kadının yalnızca güçlü bir erkekle sevgilisi olursa istediği hayatı yaşayabileceğine dair imaları ve arkadaşıma yapılan yorumları kınıyorum.”

BU KEZ TEKNE DEĞİL ÇİFTLİK EVİ

Hürriyet’in haberine göre, 29 yaşındaki Serenay Sarıkaya, Haldun Demirhisar ile yine Göcek’te görüntülendi. İkili, bu kez Demirhisar’ın çiftlik evinde objektife yansıdı. Sarıkaya ve Demirhisar, ziyaretlerine gelen arkadaşlarını uğurladıktan sonra bahçede baş başa vakit geçirdi.

Yaklaşık 1 aydır bu evde kalan ikilinin birlikte görüntülenmemek için yalnızca gece geç saatlerde Bedri Rahmi Koyu’nda bağlı bulunan tekneye geçtikleri öğrenildi.

MİDE AMELİYATI OLACAK

Haldun Demirhisar’ın, Serenay Sarıkaya’yla görüşmeye başladıktan sonra görünüşüne daha çok dikkat etmeye başladığı, hatta bunun için bıçak altına yatma kararı aldığı konuşuluyor. Yakınlarının iddiasına göre Demirhisar zayıflamak amacıyla yakında mide ameliyatı olacak.

HALDUN DEMİRHİSAR KİMDİR?

Haldun Demirhisar, Serenay Sarıkaya ile gündeme gelmesinin ardından merakla araştırılmaya başlandı. İzmirli olan Haldun Demirhisar, kentteki bazı mekanların işletmeciliğini yapıyor.

Heavenly dDF' isimli şirketin sahiplerinden biri olan ve yurt genelinde birçok sektöre yatırım yapan Demirhisar, The Stay Otel, Kuum Beach ve Plage Isolee gibi yerlerin işletmeciliğini yapıyor.

Bunların yanı sıra mimarlık ofisi ve restoran işletmeleri de bulunan Haldun Demirhisar, bir dönem fotoğraf sanatçısı ve oyuncu Bennu Gerede ile aşk yaşamıştı.

ŞEYMA SUBAŞI İLE KARŞILAŞTIRMA

Serenay Sarıkaya’nın yeni ilişkisi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bazı kullanıcılar Serenay Sarıkaya’yı Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı ile karşılaştırdı. Acun Ilıcalı’dan ayrıldıktan sonra yaşadığı aşklarla dikkat çeken Şeyma Subaşı, son sevgilisi Mısırlı milyarder Mohammed Al Saloussi ile evlilik hazırlıkları yapıyor.

SERENAY SARIKAYA'NIN ESKİ AŞKLARI

Sosyal medya kullanıcıları, Serenay Sarıkaya’nın eski aşklarını da gündeme getirip karşılaştırma yaptı.

Serenay Sarıkaya-Çağatay Ulusoy

Serenay Sarıkaya-Kerem Bürsin

Serenay Sarıkaya-Cem Yılmaz