CiddiGazete- Tamer Karadağlı, Altın Portakal Film Festivali'nde Nihal Yalçın ile girdiği polemik sebebiyle gündemde. Cumhur İttifakı ortağı Devlet Bahçeli, Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı gibi magazin dünyasına malzeme olan isimlerin yanısıra, oyuncu Tamer Karadağlı'ya da telefon açarak tebrik ve desteğini bildirdi.

Bir zamanlar Arzu Balkan'la olan, evliliğindeki ihanet olayıyla da gündeme gelen Tamer Karadağlı'nın, o süreçte yaşadıklarının kısa bir özetini anlatıyoruz.

2000'lerin başında magazin dünyasına tanık olanlar bu aşk hikayesini de hatırlayacaktır. Ferhunde Hanımlar dizisiyle tanınan, Çocuklar Duymasın ile ünlenen Tamer Karadağlı ve oyuncu Arzu Balkan aşkından bahsediyoruz.

Aslında biz onları bu kadar yakından tanımadan onların birliktelikleri başlamıştı. Öyle ki, Tamer Karadağlı askerdeyken sevgilisi Arzu Balkan'a Osmanlıca bir mektup yazmıştı.

2002 yılında 10 yıllık birliktelik artık resmiyete dönüştü ve çift evlendi. Açıkçası kirli magazin basınının temiz kalmış detayları olarak görüyordu halk onları.

Bu temiz aşk hikayesi, ihanetle gelen bir seks kaseti bombasıyla sarsıldı.

Tamer Karadağlı ve kuzeni Abbas Hilmi, Akmerkez'de bir kafede tanıştıkları iki kadınla önce İstanbul'da, sonra da Antalya'da birlikte oldu. Bir sonraki görüşmeye aynı kadınlar bu sefer yabancı uyruklu iki kadınla birlikte geldi.

Yabancı uyruklu kadınlarla birlikte olan iki kuzenin görüntüleri diğer kadınlar tarafından videoya çekildi. Ardından bu kaset karşılığında ünlü aktörden ve kuzeninden 150 bin dolar talep edildi.

Karadağlı bu parayı vermeyi kabul etmeyince polise gidip şikayetçi oldu ve durum ortaya çıktı. Aldatma haberleri duyulunca Karadağlı bir basın toplantısı düzenleyip "Ben bir hata yaptım" diyerek karısından özür dilese de evlilikleri çok uzun süre bu darbeye dayanamadı ve boşandılar.

Kadınlar bunun bir reklam olduğunu ve Karadağlı ile danışıklı olarak bu işin planlandığını iddia ettiler. Tamer Karadağlı ise şöhretin tepesinde bir insan olarak "Benim buna ihtiyacım yok" diyerek kadınları yalanladı. Nitekim iki kadından biri beraat etti, diğerine ise 1 yıl hapis cezası aldı.

Tamer Karadağlı, yıllar sonra Jülide Ateş'in "Bugün olsa yine eşinizi aldatır mısınız?" sorusuna ise şöyle cevap verdi: "Bazen bazı şeyler olur, sonuçlarına katlanırsınız. O zamanki özür açıklamasını belki de baskıyla yaptım. Benim kimseye verecek hesabım yok, sadece karıma hesap veririm ve karım bana hesap sorabilir. Aksi takdirde herkes sizin hayatınıza karışmaya başlarsa herkesin de hayatınıza karışma hakkı olur. Bunun da çok doğru olduğuna inanmıyorum."

O yıllar geldi geçti... Arzu Balkan ve Tamer Karadağlı şimdi kızları için iyi birer arkadaş. Şimdilerde ise yeni ilişkisiyle gündemde Tamer Karadağlı. Çünkü sevgilisi Iraz Yıldız ile aralarında 22 yaş fark var.

Tamer Karadağlı, piyano sanatçısı olan Iraz Yıldız ile Altın Portakal Film Festivaline birlikte katılmışlardı.

Kaynak: Onedio