CiddiGazete- TV8’de yayınlanan ‘Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa’ programına konuk olan 70 yaşındaki usta oyuncu Erhan Yazıcıoğlu, düşük ücretlerden dolayı projelerde yer alamadığını belirterek isyan etti.

Erhan Yazıcığolu’nun programdaki açıklamaları şöyle:

“Son bir, Ay Yapım ile çalışmıştım, istediğim ücreti vermişlerdi. Ondan sonra gelen menajer arkadaşlar da çalışıyor ama eski dizilere yeni takviyeler yapılıyor. İstediğim paranın yarısı teklif ediliyor, bu da beni kırıyor. Tarkan'a 30 milyon veriyorsun, 53 yıllık oyuncuya da 20 bin TL veriver.

Türkiye şartlarında birçok insana itici gelebilir. Ben bunu 53 yıldan sonra kazanmaya başladım. Bunu çok görmeyin. Asgari ücretle geçinen milyonlar var, saygı duyuyorum. Sektörde de bir fiyat politikası var ne yazık ki zorunlu olan... Benim emekli maaşım var, devlet bana bakıyor, ben ona güvenerek dayanabilirim.

Dayanamayan, daha küçük paraları kabul eden, etmek zorunda olan arkadaşlarım var iken o parayı vermeyecekler bana. Onların fiyatı da 20 bin TL. Beni örnek gösterip, ‘Ben de o kadar istiyorum’ deselerdi ki, bizim sektörde öyle bir şey yoktur.”