CiddiGazete- Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz’in çağrısı üzerine Türk Telekom Stadyumunda gerçekleştirilen olağanüstü toplantı sona erdi. Cengiz'in denetim, sicil, disiplin olmak üzere tüm kurullar ve idarecilerle yaptığı toplantıda birlik beraberlik mesajları verildi.

Galatasaray'da Başkan Mustafa Cengiz'in çağrısıyla gerçekleştirilen olağanüstü toplantıda, yönetici Mahmut Recevik'in istifasının istenildiği öğrenildi. Recevik'in de özür dilediği ve son kararın salı günü yapılacak yönetim kurulu toplantısından sonra alınacağı bildirildi.

CENGİZ’DEN YÖNETİCİLERİ UYARI

Ayrıca Mustafa Cengiz toplantıda, yöneticilerin sohbet odalarında hiçbir şekilde açıklama yapmaması yönünde sert bir şekilde uyarıda bulundu.

Başkan Cengiz'in, önümüzdeki günlerde bir basın toplantısı düzenleyeceği öğrenildi.

RECEVİK ÖZÜR DİLEDİ

Toplantı ayrıca, yönetici Mahmut Recevik'in istifasının istenildiği öğrenildi. Toplantıda söz alanların talepleri üzerine konuşan Recevik'in de özür dilediği ifade edildi. Konuyla ilgili son kararın salı günü yapılacak yönetim kurulu toplantısından sonra alınacağı öğrenildi.

Mahmut Recevik, sosyal paylaşım mecrası Clubhouse'da katıldığı bir yayında Mustafa Cengiz'i istifaya çağırdıklarını söylemişti.