CiddiGazete- Ankara Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı Atatürk Orman Çiftliği'ndeki Kenan Doğulu konseriyle kutladı. İzdihamın yaşandığı gecede, konseri yaklaşık 150 bin kişi dinledi.

konser 1

Konsere katılarak Başkentlilere seslenen ABB Başkanı Mansur Yavaş, "Anadolu'nun merkezi ve kalbi olan Başkentin ne olduğunu bilerek, değerini bilerek bize emanet edilen Başkenti dünya Başkentleri ile yarışır hâle getirmek, Mustafa Kemal Atatürk'e ve bu ülkeyi bize verenlere en büyük borcumuzdur" dedi.

konser 3

Atatürk Orman Çiftliği'nde ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın ev sahipliğinde gerçekleşen programda, çeşitli sahne gösterileri ve DJ performansının ardından sahneye çıkan Kenan Doğulu, Ankaralılara unutulmaz bir akşam yaşattı.

konser 2

MANSUR YAVAŞ BAŞKENTLİLERİN TEZAHÜRAT VE ALKIŞLARI İLE KARŞILANDI

Konser alanını tıklım tıklım dolduran yaklaşık 150 bin kişi tezahürat ve alkışlarla Mansur Yavaş'ı karşıladı. Konuşmasında Başkentlilere seslenen ABB Başkanı Yavaş, "Bu güzel Cumhuriyet akşamında Kenan Doğulu'ya ve sanatçı arkadaşlarına çiçeği sizlerin adına veriyorum. Sevgili Ankaralılar, konser alanımız çok önemli bir yer... Mustafa Kemal Atatürk'ün bir bataklık iken 20 bin dönümünün bağışlanması ve geri kalanını bizzat Mustafa Kemal Atatürk, cebinden para vererek satın alıp daha sonra da Orman Çiftliği yaparak Ankara halkına, ülkemize hibe etmesiyle yapılmıştır. Buralarda Mustafa Kemal Atatürk bizzat üretimi kontrol etmiştir. Bunu şunun için söylüyorum; kuruluşumuzun ve kurtuluşumuzun merkezi olan Ankara'da ayak bastığımız her yerde Mustafa Kemal Atatürk'ün ve silah arkadaşlarının izi vardır" dedi.

konser 5

 "EBEDİYEN YAŞAYACAĞINA KALPTEN İNANDIĞIM CUMHURİYETİ SİZ GENÇLERE EMANET EDİYORUZ"

Mansur Yavaş, konuşmasını şöyle sürdürdü:

- Anadolu’nun merkezi ve kalbi olan Başkentin ne olduğunu bilerek, değerini bilerek bize emanet edilen Başkenti dünya Başkentleri ile yarışır hâle getirmek, Mustafa Kemal Atatürk ve bu ülkeyi bize verenlere en büyük borcumuzdur.

konser 4

- Ne olursa olsun inşallah 100. yılını idrak edeceğimiz önümüzdeki yıl Cumhuriyet Bayramı’nda ikinci yüzyıla girerken ebediyen yaşayacağına kalpten inandığım Cumhuriyeti siz gençlere, Mustafa Kemal Atatürk’ün emanet ettiği gibi biz de güvenerek Ankara'yı ve ülkeyi emanet ediyoruz.

konser 7

- Bu ülke için can veren tüm şehitlerimiz önünde de saygıyla eğiliyorum. Bugünü bizlerle paylaşan hem sizlere hem de Kenan Doğulu ve ekibine de çok sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

konser 11

konser 10