CiddiGazete- İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Sinop ve Antalya'da vatandaşlarla bir araya geldi.

sinop 1

Sinop'taki buluşma, vatandaşların Mansur Yavaş'a gösterdiği yoğun ilgi nedeniyle gecikmeli başladı. Yağmur altında konuşan Mansur Yavaş, Millet İttifakı'na seçimi kaybettirmek için çıkışlarını sıklaştıran Kandil'deki terör örgütü elebaşlarına sert çıktı.

Başkan Mansur Yavaş, "Ne Altılı Masa'nın, ne Akşener'in ne de yetkili olarak benim Kandil'in şantajlarına eğecek boynumuz yoktur" dedi

Yavaş, iktidarın çeşitli engellemeleriyle karşılaştıklarını ifade ederek, "Biz aday olduğumuzda Türkiye'nin her yerinde Millet İttifakı'nı suçlamaya başladılar. 'Her yere aday olabilirsiniz ama kazanmak yasak.' Her şeyi kendilerine istediler" ifadelerini kullandı.

"YÖNETEMEZ DEDİLER, DÜNYA BELEDİYE BAŞKANI ÖDÜLÜNÜ ALDIM"

İktidarın "Bunlar yönetemez" cümlelerine en iyi cevabı Dünya Belediye Başkanı ödülü alarak verdiğini söyleyen Mansur Yavaş, "Yardımları kesecek dedikleri kardeşiniz; geçen yıl 3 ay müddetle 200 bin aileye doğalgaz verdi, kimseyi üşütmedi. Geçim sıkıntısı yaşayan ve beslenemeyen aileleri gördükçe onların çocukları da okusun diye 16 aydır 220 bin aileye düzenli bir şekilde birer kilo et veriyoruz; o çocuklar protein alsın, sağlıklı beslensin diye. Şu anda yapılan propaganda; 'Biz gidersek yardımlar kesilecek.' Başka bir şey kalmayınca iftira atıyorlar. 'Bunlar gelince iftira atacaklar.'

Madem siz kendinize oy vermeyenleri teröristlikle, hainlikle suçluyorsunuz, o zaman onlardan vergi de almayın. Vergi alırken vatandaş, oy verirken hain. Böyle bir mantık olamaz" diye konuştu.

sinop 2

"BENİ MASAYA MANSUR YAVAŞ OTURTTU"

Mansur Yavaş'tan sonra Meral Akşener konuşmasını gerçekleştirdi. Altılı Masa'dan ayrılma sürecine değinen Akşener, "Beni jet hızıyla masaya Mansur Yavaş oturttu. Ucube sistemi birlikte değiştireceğiz. Harami düzeni birlikte değiştireceğiz. Biliyorsunuz masadan ayrıldım. Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu geldi. İki güzel insan ikisini de cumhurbaşkanı yardımcılığına getirdik" ifadelerini kullandı.

Akşener, sözlerini şöyle sürdürdü: "5 maaşlı danışman olmayacak 10 maaşlı danışman olmayacak. 16 milyar lira AK Partili 3 müteahhide verildi. O parayla kaç çocuk okutulurdu. Bu harami düzeni değiştireceğiz. Gençler sandığa mutlaka gideceksiniz."