CiddiGazete- CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuk olduğu canlı yayında "Sadat" kumpasıyla gündeme gelen TV100, Millet İttifakı'na iftiradan vazgeçmedi.

Kanalın internet sitesindeki isimlerden Erdoğan Aktaş bugünkü yazısında, "Mansur Yavaş, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan randevu istedi. Bu yazıyı 19 Mart Pazar günü öğleden sonra yazıyorum. Randevu ya bugün ya da 20 Mart Pazartesi günü gerçekleşecek. Siz bu satırları okurken bu randevu gerçekleşmiş olabilir.

Mansur Yavaş bu buluşmada Kemal Kılıçdaroğlu'na, 'Diğer genel başkanlar cumhurbaşkanı yardımcısı olacaksa, ben seçim çalışmalarına katılmayacağım' diyecek.

Mansur Yavaş'ın bu çıkışı, propaganda dönemi başlarken Kemal Kılıçdaroğlu'nu çok zor durumda bırakacak gibi görünüyor" ifadelerini kullandı.

"KESİNLİKLE DOĞRU DEĞİL"

Erdoğan Aktaş'ın kaynağını belirtmediği ifadelerin kurgudan ibaret olduğu ortaya çıktı.

Mansur Yavaş İletişim Ofisi'nden verilen bilgide şöyle denildi:

- Sayın Mansur Yavaş'ın söylediği iddia edilen "Diğer genel başkanlar cumhurbaşkanı yardımcısı olacaksa, seçim çalışmalarına katılmayacağım" ifadeleri kesinlikle doğru değildir.

- Kaynağı belli olmayan, dayanaksız, teyitsiz ve "kulis" adı altında paylaşılan bu tür haberlere itibar edilmemesini rica ederiz.