CiddiGazete- Türkiye'nin en sevilen isimlerinden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yeni yıl için kutlama mesajı yayımladı.

Mesajında "sevgi" temasını işleyen Başkan Yavaş'ın yeni yıl mesajı şöyle:

- Sevginin gücünün, güce olan sevgiye üstün geleceği umuduyla Ankaralıların ve milletimizin yeni yılını kutluyorum.

- Milli Mücadele'mizin karargâhı, aydınlık yarınların şehri olan Ankara'mız için 2022 yılında "Yeşilin Başkenti" projesi ile evlatlarımıza temiz bir nefes bırakma mücadelemizi sürdürdük.

- "Öğrenci dostu" uygulamalarla öğrencilerimizin hayatını kolaylaştıran çalışmalara yenilerini ekledik. Teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek Başkentlileri "akıllı kent" uygulamalarıyla buluşturan projelere ve yeni teknoloji merkezlerine birlikte imza attık.

- Başkentin tarihini ve kültürünü gün yüzüne çıkarmak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla restorasyon çalışmalarımızı titizlikle yürüttük.

- İyiliğin hastalıktan daha bulaşıcı olduğu dönemleri hep birlikte yaşadık. Bu süreçte esnafımızın, üreticilerimizin, öğrencilerimizin; toplumumuzun tüm kesimlerinin yanında olduk.

- Sanatın ve kültürün de başkenti olarak atölye çalışmalarından tiyatroya, konserlerden panele kadar birbirinden renkli etkinliklerle bir yıl geçirdik.

- Türkiye'nin kalbi, Cumhuriyetin Başkenti Ankara'mızı 2023 yılında da hak ettiği noktalara taşımak için tüm imkânlarımızla çalışacağız.

- Bu duygularla, yüzlerde mutluluk olma azminizin önünde hiçbir engelin duramayacağı bir yıl olmasını diliyor, tüm Ankaralıların ve aziz milletimizin yeni yılını kutluyorum.