CiddiGazete- İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, 28 Ocak’ta parti yöneticileri, belediye başkanları ve vekillerle Bilecik ve Bozüyük’te İBB olarak iş birliği yapılan bazı projelerin temel atma ve tanıtım törenlerine katıldı.

Ekrem İmamoğlu’nu ağırlayan Bilecik Belediyesi Başkanvekili Melek Mızrak Subaşı, sosyal medya hesabından fotoğraflar paylaştı.

Paylaştığı fotoğraflarda dünyaca ünlü ‘Game of Thrones’ karakterlerine benzetilen Melek Mızrak Subaşı, sosyal medyada gündem oldu.

Twitter’da günün en çok konuşulanları arasına giren Subaşı, mesajları cevapsız bırakmadı.

Subaşı, Twitter hesabından, “İltifatlarınız, esprileriniz ve güzel yorumlarınızı görüyor, herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Unutmadan, Winter Is Coming!” mesajını ‘Game of Thrones’ karakterlerine benzetilen fotoğrafı eşliğinde paylaştı.

MELEK MIZRAK SUBAŞI KİMDİR?

1988 yılında Bulgaristan’da doğdu.

İlk ve orta öğrenimini Edebali İlköğretim Okulunda, liseyi Bilecik Anadolu Lisesinde tamamladı.

Daha sonra Bulgaristan Sofya Yüksek İnşaat Mimarlık ve Jeoloji Üniversitesinde mimarlık lisans ve yüksek lisans eğitimi aldı.

Melek Mızrak Subaşı, mezun olduktan sonra Mimarlar Odası Üyeliğine kabul edildi ve 4 yıl boyunca kendisine ait mimarlık ofisinde mesleğini icra etti.

31 Mart 2019 yerel seçimleriyle birlikte Bilecik Belediye Başkan Yardımcılığı görevine başladı. Başkan Yardımcılığı sırasında aynı zamanda İmar Komisyon Başkanlığı, Meclis Divan Katipliği, Kent Estetik Kurulu Asil Üyeliği, Bilecik Belediyespor Başkanlığı ve Bilecik Kadın Kooperatifi Yöneticiliği görevlerini de yerine getirmeye devam etmektedir.

Subaşı, evli ve bir çocuk annesidir.