CiddiGazete- Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden alındıktan sonra siyasi hayatı sona eren Melih Gökçek, sosyal medya kullanıcılarının eğlencesi oldu.

Tüm mesaisini Mansur Yavaş'a iftira atmaya harcayan Gökçek, güncel olayları tüketince eski defterleri karıştırmaya başladı.

30 Mart 2014 seçimlerinden dört gün önce, Mansur Yavaş'ın sosyal medyada kullandığı "Atapark'la Kurtuluş Parkı, Abdi İpekçi Parkı, Adliye Meydanı, Gençlik Parkı, 19 Mayıs ve Hipodrom birleşecek; yeşil bir kent meydanı oluşacak" ifadelerini içeren paylaşımını bugün yapılmış gibi algılayan Melih Gökçek, yeni bir parodiye imza attı.

Mansur Yavaş'ın 8 yıl önceki tweetini alıntılayan Gökçek, "Palavranız batsın" diyerek, yalanlarına ve hakaretlerine bir yenisini daha ekledi ve şu ifadeleri kullandı:

PALAVRANIZ BATSIN. BU PARKLARI BEN YAPTIM. ZATEN VAR. HİPODROM'DA MİLLET BAHÇESİ'Nİ SN CUMHURBAŞKANI YAPTIRDI. VAR OLAN PARKLARIN NESİNİ BİRLEŞTİRİYORSUN? YETER ARTIK ANKARA'LIYI SAZAN YERİNE KOYMA... ÇAPSIZSIN MANSUR..."

Melih Gökçek, yalan paylaşımıyla yine sosyal medyada alay konusu oldu.