CiddiGazete- İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin "4. Yıl Projeleri Tanıtım Töreni"ne katıldı. Törendeki konuşmasına başlamadan önce salondan yükselen "Başbakan Akşener" tezahüratlarına karşılık Akşener "E, oy verirseniz olunur. Öyle bağırmakla olmaz. Oy verin olalım" dedi.

akşener t1

"MANSUR BEY'İN PROJELERİNİ MUTLU OLARAK, GURUR DUYARAK İZLEDİK"

"13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kılıçdaroğlu; uzun yıllardır tanıdığım, bilgeliğinden hep istifade ettiğim Temel Karamollaoğlu Ağabeyim" diyerek salonu selamlayan Akşener, Mansur Yavaş'ın 4 yıl boyunca Ankara'da yaptığı hizmetlere şu sözlerle teşekkür etti:

- Mansur Bey'in yaptığı hizmetleri izledik. Gururumuz; neredeyse gözümüzden, kalbimizden fışkırarak izledik. Mutlu olarak izledik, şeref duyarak izledik. Yani sosyal belediyecilik neymiş, hırsızlık yapmadan vatandaşa ulaşmak neymiş; çalmadan, çırpmadan insanlara el uzatmak neymiş, lütuf değil hizmet etmek neymiş; insan kayırmadan, ayıya dayıya ihtiyaç kalmadan her gence ulaşabilmek...

- Her aç ve açıkta kalan aileye, devletin borcudur açı doyurmak çıplağı giydirmek, açıkta kalana ev vermek ısıtmak gıdasını vermek... Ama bunu gözünün içine yani başkalarının gözünün içine göstere göstere alayla valayla yapmadan sosyal belediyecilik neymiş gösteren hizmetlerini Mansur Bey'in ağzından ve buradaki projelerden izledik."

"O EVLERDE MANSUR BAŞKANA NASIL TEŞEKKÜR EDİLDİĞİNİ GÖRDÜM"

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin 4 yıl boyunca yaptığı hizmetlerde; bir taraftan iktidar tarafından engellemelere maruz kalırken diğer yandan bir önceki dönemden kalan borçları ödeyerek hizmetlerine devam ettiğini belirten Akşener, Mansur Yavaş'ın 4 yıl boyunca hayata geçirmiş olduğu hizmetlere ev ve il ziyaretlerinde şahit olduğunu belirterek şöyle dedi:

"Bizatihi ben şahidim. Çünkü derin yoksulluk yaşıyoruz. O evlerde Mansur Beyin elini, kartlarını ve doğal gaz için gönderdiği o kartları gördüm. Çocuklarına et alabilmek için, süt alabilmek için o kartları kullanan annelerin göz yaşları arasında teşekkürlerini gördüm. Ağrı'da olup, Kars'ta olup, Diyarbakır'da olup, Urfa'da olup yani doğduğu yerler orası olup buraya gelmiş, burada yaşayan o annelerin memleketlerinde kendi annelerine göz yaşları içinde anlattıklarını ve Mansur başkana nasıl teşekkür edildiğini gördüm. Tesbih çekip; 'Ayağına taş değmesin' diyen Ağrılı anneler gördüm. Demek ki bütün her şey, bize atılan iftiraların hepsi yalanmış, dolanmış."

"EVET BAHARLAR GELECEK VE EVET BİRLİKTE TARİH YAZACAĞIZ VE EVET BİRLİKTE KAZANACAĞIZ!"

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, eski bir tarih hocası olduğunu söyleyerek Cumhuriyet'in kurulma aşamasında olduğu sıralarda Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Adana'da bir ziyaretinde Recep Çavuş ile karşılaşma hikâyesini anlattı.

Konuşmasının sonunda Recep Çavuş'u işaret ederek 14 Mayıs seçimlerine vurgu yapan Akşener,

"İşte bugün Recep Çavuş'un torunları burada. Cumhuriyetle kavga edenler, Atatürk'le kavga edenler; Recep Çavuş'un torunları 14 Mayıs'ta 13. Cumhurbaşkanı'nı seçecekler inşallah. Haram yemeden, hırsızlık yapmadan, adam kayırmadan Recep Çavuşları yaşatarak 15 Mayıs sabahı... Evet baharlar gelecek ve evet birlikte tarih yazacağız ve evet birlikte kazanacağız" dedi.