CiddiGazete- İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ziyaretinin ardından İyi Parti Genel Merkezi’nden ayrıldı.

BAŞKA BİR TOPLANTI

Millet İttifakı’nın bugün saat 14.00’te yapılacağı açıklanan ancak son gelişmeler üzerine saat 15.00’a ertelenen, Saadet Partisi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek, 28. Dönem TBMM ve 13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ortak Cumhurbaşkanı adayı ve geçiş süreci yol haritası konusunda nihai açıklamanın yapılacağı toplantıya katılması beklenen Akşener’in altılı masa toplantısına değil, başka bir toplantıya katılmak üzere parti merkezinden ayrıldığı belirtildi.

İYİ PARTİ CEVAP BEKLİYOR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adayı, ABB Başkanı Mansur Yavaş ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da yetkili ve icracı cumhurbaşkanı yardımcıları olarak seçime girmesi formülü üzerinde çalışıldığının açıklandığı ziyaretin ardından İyi Parti cephesinden yapılan açıklamada, “Biz teklifimizi ilettik, cevap bekliyoruz” değerlendirilmesi yapıldı.

Meral Akşener, İyi Parti Genel Merkezi’nden yaptığı ayrılırken basın mensuplarına bir açıklama yapmadı.

DÖRTLÜ TOPLANTI

Öte yandan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ABB Başkanı Mansur Yavaş ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Ankara'daki siyasi partilere yakın, 5 yıldızlı bir otelde buluşacakları iddia edildi.