Feti Yıldız "MHP'nin kurumsal kimliği her şeyden önemlidir" açıklamasıyla aday listelerini YSK'ya teslim etti. Bu cümlede geçen "her şey"in işaret ettiği doğrudan Ak Parti ve Erdoğan'dır. Bahçeli'ye kalsa MHP'yi Ak Parti listelerinden seçime sokarak 3 Hilal'i, Bilal'e teslim edecekti. Ancak MHP tabanının ampule mühür vurmayacağı korkusu onu da "MHP'nin kurumsal kimliği her şeyden önemlidir" noktasına getirdi.

Yeni seçim kanununu hazırlayan isimlerden biri de Feti Yıldız idi. MHP'nin Ak Parti listelerinden seçime girmesi halinde hesaplamalara göre Cumhur İttifakı 35 vekil daha fazla çıkaracaktı. Fakat evdeki hesap çarşıya uymadı. MHP tabanının "Üç Hilal yoksa ben de yokum" tavrı bütün hesapları bozdu.

Altılı masanın 5 partisi ortak liste ile seçime giriyor. İyi Parti de 15 ilde ortak listeye evet dedi. Bu güç birliği 35+15= 50 milletvekilini Millet İttifakı'nda garanti altına aldı. Millet İttifakı seçime 50-0 önde giriyor. Seçmeninin getireceği farkı sandıklar açılınca öğreneceğiz.

Evdeki hesabı bozan MHP tabanını kutlarım.

ÜLKÜCÜLÜK AHMAKLIK ve APTALLIK DEĞİLDİR

Cem Küçük bile ekranlarda "Kızılay Başkanının depremde çadır satması yanlıştır, istifa etmelidir" diyor, Feys sayfasında Kerem Kınık'ı savunan ülkücüler görüyorum. Binali'nin çocukları, gelinleri, akrabaları, Kerem Kınık'ın çocukları, gelinleri, akrabaları Kızılay'ı "Ali Babanın çiftiği yapıp çöreklenmişler, iki maaş, üç maaş, huzur hakkı, makam arabası, Boğazda kiralanmış yalı daireler ve bu haram saltanatını savunan ülkücüler... Kızılay çiftliğinde 3 tane ülkücü gösterin, söz ben de savunmaya başlayacağım. Ülkücülük aklı, mantığı, gerçeği iptal etme işi değildir.

Devlet kadrolarına mülakatla eleman alınıyor. Tarikatların, Ak Parti yöneticilerinin, şeyhlerin özel kontenjanı var... Ülkücülere binde bir kontenjan ayrılmıyor. Bu duruma rağmen Ak Parti değnekçiliği yapmak nasıl bir iştir?.. Hangi milli davanın, hangi bilinmez ülkünün, hangi zekanın ürünüdür?..

Haaa... Derseniz ki sözleşmeli askerlik kadrolarının tamamı ülkücülere ayrılmıştır. Bak burada haklısınız... Güney Doğu'dan gelen şehit cenazelerinde bayrak asılan evlerin tamamı yıkıntı kerpiç evlerdir. Şehit babalarının ayağı kara lastiklidir. Boğazda lüks konutlara bayrak asıldığını göremezsiniz, yeşil sermayenin kodamanlarından oğlu şehit olmuş tek kişi gösteremezsiniz.

Yemen yolu çukurdandır,,

Karavanam bakırdandır,

Zenginimiz bedel verir,

Askerimiz fakirdendir...