CiddiGazete- MHP MYK Üyesi ve son genel seçimlerde İstanbul 2. bölge milletvekili adayı Selami Şişman, Şirin Payzın’ın kendisi gibi gazeteci olan babası Nizam Payzın’ın ölüm ilanının fotoğrafını paylaşarak tehditte bulundu.

"NEFES ALAMAYACAKSINIZ"

1988 yılında yayımlanan ilanı paylaşan Şişman şu ifadeleri kullandı: "Bülbül yuvasının, kapana kısılmış, suyun öbür yakasının köksüz, lağımcıları, Türk vatanında yaptıklarınız, yapacaklarınız İçin anlayacağınız dilden THE END, Türk'ün kökleri sizleri sardıkça kuduracaksınız, nefes alamayacaksınız."

"KORKMUYORUM, İSTEDİĞİN KADAR TEHDİT ET"

Şişman’ın tehdit mesajını sosyal medya hesabından paylaşan Payzın, şunları yazdı: "MHP MYK üyesiymiş öyle yazıyor profilinde. Bana attığı mesaj. Babamın vefat ilanını kullanmış... Bir de beni tehdit ediyor... Şimdi bunu dava etsem bu ahlaksıza pirim vermiş olacağım... Bu arada not: Korkmuyorum! İstediğin kadar tehdit et!"

"AKLINCA HAKARET EDİYOR!"

Şirin Payzın, daha sonra yaptığı sosyal medya paylaşımıda ise şöyle dedi: "Aklınca bana aileme ve babama hakaret ediyor. Oysa Balkanlar’dan, Kırım’dan, Kazan’dan, Selanik’ten göç etmiş, bu ülkenin kuruluşu için savaşmış, canını vermiş herkesin ailesine, Mustafa Kemal’e, Balkan kökenli bütün vatandaşlara hakaret ediyor. Sırf yaranmak için..."