CiddiGazete- MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, partisinin Haliliye Belediye Meclis Üyesi Osman Karaağaç'a lüks bir aracın anahtarını verdiği görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaştı.

İbrahim Özyavuz mesajında, “MHP Haliliye Belediye Meclis Üyemiz Kardeşim Osman Karaağaç'a bir değil bin araba feda olsun iyi günlerde kullansın” ibarelerini kullandı.

Osman Karaağaç da İbrahim Özyavuz’a yine sosyal medyadan teşekkür etti.

Karaağaç, “Vekil Ağabeyim Bugünkü Süprizin Karşısında Hisslerimi Denizler Mürekkep Ağaçlar Kalem Olsa İfade Edemez. Tek Kelime İle Sen Benim Ağabeyimsin Rabbim Varlığını Daim Eylesin. Sana Bir Can Değil Bin Can Feda Olsun” mesajını paylaştı.

İBRAHİM ÖZYAVUZ KİMDİR?

MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz'un Türkiye Büyük Millet Meclisi sitesindeki özgeçmişi şöyle:

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde 1963 yılında dünyaya gelen İbrahim Özyavuz, ilkokulu Harran'da, ortaokul ve lise eğitimini Akçakale/Şanlıurfa'da tamamladı.

Şanlıurfa'da ticaret ve tarımla uğraştı. 1974-1980 yılları arasında Akçakale Ülkü Ocaklarında yer aldı. 1994-2009 yıllarında 3 dönem Harran Belediye Başkanlığı yaptı. 2002-2009 yılları arasında Harranspor Kulüp Başkanlığı görevinde bulundu. 2012-2015 yılları arasında Şanlıurfa MHP İl Başkanlığı yaptı. 2015'te yapılan MHP'nin 11. Kurultayında MYK Üyesi seçildi. 2018'de yapılan 12. Kurultayda tekrar MYK'ya seçildi. Bu görevini devam ettirmektedir.