CiddiGazete- Sosyal medya danışmanı FETÖ'den bir kez tutuklanan, daha sonra da bir kez gözaltına alınan, vekil olmadan önce avukatlık yaptığı adresteki avukatların yoğun şekilde FETÖ dosyalarına bakmasıyla gündeme gelen MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Balgat'taki parametre değişikliğinde üstü çizilen isimlerden oldu.

Yakın arkadaş grubundaki Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'la başlayan süreç, Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'la devam etti ve sıra Yücel Bulut'a geldi.

Bulut, MHP'den ihraç edileceğiyle ilgili haberlere tepki göstererek, Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bağlılığını bildiren sosyal medya mesajları yayımladı.

CHP ve İyi Parti'yi suçlayan Yücel Bulut, paylaşımlarına takipçileri haricinde cevap yazılmasını da kısıtladı.

MHP'den atılma sürecine giren her isim gibi derin bir yalnızlıkla baş başa kalan Yücel Bulut'un paylaşımlarına, tek bir takipçisinin bile mesaj yazmadığı görüldü.

Yakın zamanda MHP'den ilişiği kesileceği öğrenilen Tokat Milletvekili Yücel Bulut'un Bahçeli ve Erdoğan'ı kutsayıp bağlılığını bildiren Twitter paylaşımları şöyle:

- 2023 Seçimlerinde, Kandil uzantılarıyla girişecekleri ittifak için 'bazı muhalefet partilerinin dizayn edildiği' ve CHP Lideri'nin Kandil destekli muhtemel adaylığına uygun hale getirilmek üzere, içerisindeki milliyetçi unsurlardan arındırılmak istendiği bir sürecin içindeyiz

- Millet İttifakı içerisindeki sözde milliyetçi bir partinin, Kandil çizgisiyle kurulacak ittifaka itiraz etmesi muhtemel yöneticileri tespit edilerek pasifize edilmiş ve sesleri kesilerek, bir süre sonra kurulacak ittifakta 'dolgu malzemesi' yapılmak üzere bir köşeye atılmıştır

- MHP düşmanlığından beslenerek, yeni bir parti kuruluşuna dolgu malzemesi olan ve dava arkadaşlarımızın 'zihinlerini bulandırma misyonunu' bugüne kadar yerine getiren isimlerin tasfiyeleri sonrasında yaşanan kaos, Zillet İttifakını yeniden deşifre etmiş ve buhrana sürüklemiştir

- Bu kaosu perdelemek, dikkatleri ve öfkeli kamuoyunu İYİ Parti'de yaşanan TASFİYE OPERASYONLARINDAN uzaklaştırabilmek adına; şahsım da dahil olmak üzere birçok milletvekilimiz hakkında asılsız haberler servis edilerek, kamuoyunun dikkatleri MHP üzerinde yoğunlaştırılmaktadır.

- Bu haberler elbette gerçeği yansıtmamaktadır. Adalet Komisyonu üyeliğinden zorla istifa ettirildiğim gibi ucube iddialar bir anda kamuoyu gündemine düşürülmüş, komisyondan ayırılışımdan aylar sonra servise sokulmuştur.

- Milliyetçi Muhafazakar seçmeni, ZİLLET 'in 'dayatma' adayına oy vermek üzere aldatmak gayretinde olanlar, kurguladıkları kirli senaryoyu karşı saldırılarla gizlemeye çalışmaktadır. Bu amaçla, MHP kadrolarına yönelik sistemli bir itibarsızlaştırma çabasına girdikleri açıktır

- Bir yandan Kandil’le el sıkışırken, diğer yandan, İYİ Parti'nin dizaynıyla meşgul olmakta ve bu dizayna TEPKİ gösteren kamuoyunun öfkesini dağıtarak, dikkatini başka alanlarda (MHP) toplamaya çalışmaktadırlar. Karargahları ve algı merkezleri, büyükelçilik koridorlarıdır.

- Bu nedenle düğmeye basılmıştır. Planlarının deşifre olmasının tedirginliğiyle MHP'yi bir kez daha hedef haline getiren bu mihraklar, bizleri yalanlarla tartışmaya açarak, millet ittifakındaki çatlağı sıvayabileceklerini sanmaktadırlar.

- Şükürler olsun ki, MHP kadroları liderinin etrafında kenetlenmiştir. Cumhur İttifakında çatlak yoktur. MHP kadrolarına göre; CUMHUR İTTİFAKI, Türkiye'nin istikbalinin ve Türk Milleti’nin gelecek tasavvurunun yegane teminatıdır.

- Liderimizin, milletimizin istikbalinden başka kaygı taşımayan ufkunun bizlere yalnızca doğruyu gösterdiğine inanmış evlatları olarak, Cumhur İttifakı'nın ebedi bir birliktelik ve günden güne kökleşecek kutlu bir yürüyüş olduğuna iman ediyoruz.

- Bu inançla, Anadolu'nun dört bir yanında, Cumhur İttifakı'nın tarihi misyonunu ve Y-CHP'nin gerçek yüzünü anlatıyoruz. Ve elbette Cumhur İttifakı'nı anlatmaya, gerçekleri haykırmaya ve Milli Mücadele Ruhuyla emperyalizme direnmeye devam edeceğiz.

- Her birimiz Milli Mücadele'nin RÜTBESİZ ER'LERİ gibi, Amasya Tamimi altındaki imzayı namus bilerek, 2023 seçimlerinde; Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden seçilmesi için Genel Başkanımızın emrinde mücadele edeceğiz. Saygılarımla

- Varlığınız Daim Olsun.