CiddiGazete- Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerindeki PKK/YPG'li teröristlere ait hedeflerin gece boyu vurulduğu açıklandı. Operasyonlarda 14 teröristin öldürüldüğü de vurgulandı.

Sette iki kadın arasında taciz Sette iki kadın arasında taciz

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, terör örgütü YPG/PKK'ya yönelik operasyonlar hakkında bilgi verildi. "Teröristlerin inlerini başlarına yıkıyoruz! Suriye'nin kuzeyinde Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerindeki PKK/YPG'li teröristlere ait hedefler gece boyunca ateş destek vasıtalarımızla güçlü şekilde vuruldu. İlk belirlemelere göre en az 14 teröristin etkisiz hâle getirildiği belirlendi" denildi.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan dün gece de şu açıklama gelmişti:

"Suriye Kuzeyi'ndeki terörist hedeflerine 6 Ekim 2023 saat 22.00'da hava harekâtları icra edilmiş, icra edilen hava harekâtlarıyla içerisinde sorumlu düzeyde teröristlerin de bulunduğu değerlendirilen sözde karargâh, barınak ve depolardan oluşan 15 hedef imha edilmiştir. İcra edilen harekâtlarda azami oranda yerli ve millî mühimmat kullanılarak çok sayıda terörist etkisiz hâle getirilmiştir."