CiddiGazete- Ankara'da "istek şarkı" cinayeti akıllara durgunluk verdi. Çayyolu'ndaki bir eğlence yerinde üç kişi istekte bulundukları şarkıyı bilmediği gerekçesiyle tartıştıkları müzisyeni ağır yaraladı. Müzisyen Onur Şener, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Eğlence mekanına iki kadınla gelen bakanlık bürokratları A.G., S.S. ve İ.K., Onur Şener'i mekandan çıktıktan sonra darp edip kırdıkları şişelerle yaralayarak ölümüne neden oldu.

ŞARKIYI "BENİM İSTEDİĞİM GİBİ SÖYLE" TARTIŞMASI

Eğlence mekanına iki kadınla gelen, bakanlık çalışanları A.G. (36), S.S. (36) ve İ.K. (35), o sırada sahnede olan müzisyen Onur Şener'den (45) istek parçada bulundu.

Edinilen bilgiye göre solist Onur Şener'in şarkıyı kareoke tarzında söylemesi üzerine İ.K., kareoke yapmadan şarkıyı kendisinin istediği biçimde söylemesi için ısrar etti. Bunun üzerine Şener, İ.K.'ye işine karışmamasını söyledi.

EĞLENCE MEKANINDA BAŞLAYAN KAVGA BÜYÜDÜ

Bu diyaloğun ardından gruptan üç kişi, müzisyenle sözlü olarak tartışmaya başladı. Mekan çalışanları ile müşterilerin araya girmesiyle kavga sonlandı. Eğlence mekanının kapanmasına yakın saatlerde aynı grup, evine gitmek üzere işyerinden çıkan Onur Şener'e saldırdı. Üç kişi, ellerindeki cam şişelerle Şener'i darp edip yaraladı. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine gelen polis ekipleri kavgayı ayırdı. Boğazından ve yüzünden cam parçalarıyla ağır yaralanan ve hastaneye sevk edilen Şener hayatını kaybetti.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Hayatını kaybeden Onur Şener, bugün Ankara'da toprağa verilecek.