CiddiGazete- Nef Stadı'nda oynanan Galatasaray-Gaziantep FK maçının ilk yarısı hem gollü hem de olaylı geçti.

Maçın 27. dakikasında Angelo Sagal'ın müthiş füzesi ağlarla buluşunca Gaziantep FK 1-0 öne geçti ancak Bafetimbi Gomis 36. dakikada durumu 1-1'e getirdi. Karşılıklı gollerin ardından tempo artarken, ev sahibi Galatasaray rakip kaleyi ablukaya aldı.

Üst üste kurtarışlarla takımını ayakta tutan Gaziantep FK kalecisi Günay Güvenç, 38. dakikada Sergio Oliveira’nın klas şutunu köşeden güçlükle kornere çeldi. Bu pozisyondan sonra sakatlık yaşayan Günay Güvenç, sağlık ekiplerinin oyuna girmesini istedi.

GÜNAY-OLIVEIRA KAFA KAFAYA!

Bu sırada Gaziantep FK kalecisi Günay'ın zaman geçirmeye çalıştığını iddia eden Sergio Oliveira rakibine tepki gösterdi. Oliveira'nın bu hamlesi sonrası sinirlerine hakim olamayan Günay Güvenç, Portekizli futbolcunun üzerine yürüdü. İki oyuncu kafa kafaya gelirken araya giren takım arkadaşları tartışmanın büyümesini önledi. Ancak maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu iki oyuncuya da sarı kart gösterdi.

ABDÜLKERİM BARDAKÇI KIZARDI

Yaşanan gerilimin ardından maçın tansiyonu daha da yükseldi. Karşılaşmanın 45. dakikasında rakibiyle hava topu mücadelesine çıkan Abdülkerim Bardakçı, dirseğiyle yaptığı temas sonrası ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Sarı kırmızılı ekibin savunma oyuncusu, 31. dakikada rakibine kayarak yaptığı faul sonrası ilk sarı kartını görmüştü. Bu kararın ardından hakeme tepki gösteren Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve Lucas Torreira da sarı kartla cezalandırıldı.