CiddiGazete- Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Merkez Mahallesi'nde yaşayan Filiz Keskin'den haber alamayan yakınları, 14 Mayıs'ta durumu polise haber verdi. Polis ekipleri, Filiz Keskin'in yaşadığı adrese gitti. Kapıyı açan olmayınca, savcılık izniyle eve giren ekipler, Keskin'in yatakta cansız bedeniyle karşılaştı. Ölümü şüpheli bulunup soruşturma başlatılan Filiz Keskin'in cansız bedeni otopsi için hastaneye götürüldü.

CESETLE SELFİE YAPMIŞTI

Polisin yaptığı araştırmada, Filiz Keskin'in eve saat 03.47'de ilişki yaşadığı M.C.Y. ile birlikte girdiği tespit edildi. M.C.Y. ve Filiz Keskin'in apartmanın asansöründeki son görüntülerine ulaşıldı. M.C.Y.'nin, Filiz Keskin'in cansız bedeniyle selfie yapıp, fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaştığı görüldü. Bunun üzerine M.C.Y. gözaltına alındı.

KALP KRİZİNDE ÖLMÜŞ

M.C.Y. ifadesinde, Filiz Keskin ile gece içki içtiklerini ve uyuduklarını söyledi. M.C.Y., Filiz Keskin'in sızdığını düşündüğü için selfie yaptığını ve durumu garipsemeden evden ayrıldığını belirtti. Keskin'in yapılan otopsisinde kalp krizi nedeniyle öldüğü tespit edildi. Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen M.C.Y., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.