CiddiGazete- Kayseri'de MHP'li Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak, iddiaya göre işe gelmeyen Sarız Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa İnce'nin belediyedeki görevine son verdi. Olayı haber alan Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Çelik, beraberindeki bir grupla Sarız Belediyesi'ne gitti.

Belediyede başkanlık makamında bir araya gelen Baki Bayrak ile Ali Çelik tartışmaya başladı. Tartışma kısa süre sonra yumruklu kavgaya dönüştü. Çıkan arbedede Belediye Başkanı Baki Bayrak darbedilirken, Belediye Muhasebe Müdürü Osman Akpınar da yaralandı.

GÖZALTINA ALINIP SERBEST BIRAKILDI

Belediye Başkanı Baki Bayrak ile Muhasebe Müdürü Osman Akpınar'ı makamında darbettiği iddiasıyla gözaltına alınan Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Çelik, ifade verdikten sonra serbest bırakıldı.

KAVGA YERİNİN GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Yaşanan arbedenin ardından Başkan Baki Bayrak'ın makam odasının görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde makam koltuklarında yer yer kan izlerinin olduğu görülürken, birçok eşyanın kırıldığı, yerde bir kol saatinin de olduğu kameraya yansıdı.

BELEDİYE PAYLAŞMINI SİLDİ

olayın ardından Sarız Belediyesi'nin sosyal medya hesabından açıklama yapıldı. Açıklamada, "Bugün Sarız Belediye Başkanımız Baki Bayrak ile Ülkü Ocakları muhatap alınarak bazı basın yayın organlarında çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verildi.

Yapılan açıklama, belediyenin sosyal medya hesabında paylaşıldıktan kısa süre sonra silindi.