CİDDİGAZETE

İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, kadın cinayetleri üzerinden toplumsal değerlendirme yaparken, tüm iktidarların bu işteki noksanlıklarını dile getirdi.

Ağıralioğlu, AKP iktidarıyla ilgili değerlendirme yaparken de şu ifadeyi kullandı: "18 yıllık karnenin en zayıf yerleridir buralar! Onca hayırlı ve hatırlı işe teşekkür edelim ama bu eksiklerimiz ve 'neslimiz' için de acilen tedbirler alalım" ifadesini kullandı.

AĞIRALİOĞLU'NİN TWEET SERİSİ ŞÖYLE:

"Toplumumuz, yıllardır ciddi alarmlar veriyordu. Görmedik. Duymak istemedik. Hâlbuki ailemiz çatırdıyor, gençlerimiz ve kadınlarımız mutsuz, çocuklarımız 'sahipsiz' ve problemlerimiz gittikçe kangrenleşiyor.

#EmineBulut ve o küçük kızımız, bize acı bir şekilde tekrar hatırlattı.

Bütün hükûmetleri kastederek söylüyorum. Aileyi ve geleceğimizin teminatı evlâtlarımızı çok ihmal ettik.

Toplum ve aile siyaset üstüdür.

Görene, gerekli ihtarları yapan; bir parti gitsin başka bir parti gelsinle çözülemeyecek kadar büyük dertlerimiz vardır.

'Muhafazakâr iktidarımızda', aileyi, gençliği, kadını, merhameti ve adaleti maalesef muhafaza edemedik!

18 yıllık karnenin en zayıf yerleridir buralar! Onca hayırlı ve hatırlı işe teşekkür edelim ama bu eksiklerimiz ve 'neslimiz' için de acilen tedbirler alalım. Çok geç olmadan!"

İŞTE ÜMİT ÖZDAĞ'IN YAVUZ AĞIRALİOĞLU'NA SORUSU:

"Annan Planı, 19 adamızda Yunan işgali FETÖ ile işbirliği, Ergenekon/Balyoz kumpası, terörle müzakere, 5.3 milyon Suriyeli, 450 milyar dolar dış borç, satılan milli tesisler, tek adam rejimi kurulmasını hangi işlerden sayacağız acaba. Hayırlı olanlar mı?"